S|P Collection Mokkalepel mat zwart Terno - set/6

 S|P Collection Mokkalepel mat zwart Terno - set/6
 S|P Collection Mokkalepel mat zwart Terno - set/6
Koop meer, bespaar meer!
14%korting tov adviesprijs*
15.45/ 1 box = 1 x 6 stuks
€ 2.58 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bestek is met grote zorg en precisie vervaardigd en is gemaakt van een hoogwaardig materiaal. Voor gekleurd PVD-bestek (goud/champagne/koper/zwart) gelden net wat andere onderhoudsinstructies dan voor roestvrijstaal bestek zonder coating. Houd er rekening mee dat gekleurd bestek alsnog zal vervagen na verloop van tijd zelfs al worden onderstaande instructies in acht genomen.Indien je het bestek voor de eerste keer wil gebruiken raden we aan dit zorgvuldig met de hand te wassen. Ook bij toekomstig gebruik wordt handwas aangeraden. Dit om de kleur en glans zo lang mogelijk te behouden. Vermijd contact met schuursponsjes bleekmiddel en het gebruik van soda. Spoel etensresten onmiddellijk af of was het bestek direct na gebruik af. Langdurige blootstelling aan zout en voedselzuren veroorzaakt immers schade. Laat het bestek overigens niet weken. Gebruik na het afwassen een zachte doek om het bestek af te drogen.VaatwasserDit bestek kan in de vaatwasser als de volgende instructies in acht worden genomen. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen. Deze kunnen het bestek beschadigen. Vermijd het gebruik van soda en gebruik reinigingsmiddelen met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Afwasprogramma's met een temperatuur van 50??C of minder worden aangeraden. Spoel voedselresten af voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst. Langdurige blootstelling aan zout en voedselzuren (bijvoorbeeld mayonaise azijn mosterd) veroorzaakt immers schade aan het bestek.Om ???contactcorrosie??? te voorkomen dienen de messen gescheiden van de vorken en/of lepels in de bestekmand of -lade geplaatst te worden. Contactcorrosie wordt veroorzaakt door de aanraking van verschillende soorten metaal. Verwijder het bestek uit de vaatwasser wanneer het programma voltooid is en droog het af met een zachte doek om vlekken te voorkomen. Ook watervlekken dienen met een zachte doek verwijderd te worden om de glans te behouden.

Product Specificaties

Merk: S|P Collection Naam: Mokkalepel mat zwart Terno - set/6 Over: S|P Collection Mokkalepel mat zwart Terno - set/6 Inhoud: 1 x EAN:5410595735419
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.