banner

Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream

Tijdelijk uitverkocht
Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream
Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream
Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream

Product Beschrijving

Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream is de ultieme geurbooster voor al uw wasgoed. Sterker dan alle huidige geurverfrissers op de markt en geschikt voor alle textiel. Deze geurbooster is makkelijk te doseren en handig in gebruik. Deze geurparels geven uw kleding tot 12 weken meer frisheid (bij bewaring in de kast). Voordat u begint met uw was strooit u een aantal geurparels in de wastrommel, leg vervolgens de kledij erop en voeg wasmiddel en wasverzachter toe. De geurintensiteit achteraf past u zelf aan door te kiezen hoeveel parels u gebruikt. Zelfs een kleine hoeveelheid zorgt reeds voor een langdurige, subtiele frisse geur. Deze Dreft geurkralen kunnen ook probleemloos worden gebruikt om vieze of onaangename geurtjes in huis weg te werken. Leg een aantal parels in een glazen potje of steek ze in een plastieken zakje met kleine gaatjes in, hierdoor kunnen ze elke ruimte een frisse geurboost bezorgen. Van het toilet tot in de ladekast!

Product Specificaties

Merk: Dreft Naam: Geurbooster Ultimate Care Blue Dream Over: Dreft Geurbooster Ultimate Care Blue Dream Inhoud: 6 x EAN:8719558802692

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Gebruikswaarschuwing Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een arts raadplegen. Bevat Eucalyptol, Alpha-isomethyl ionone, Tetrahydrolinalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate. Kan een allergische reactie veroorzaken.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.