Swiffer WetJet Wood Starterkit (Apparaat + 5 Doekjes + Liquid 500 ML + 4 x AA Batt.)

Swiffer - WetJet Wood Starterkit (Apparaat + 5 Doekjes + Liquid 500 ML + 4 x AA Batt.)
Swiffer - WetJet Wood Starterkit (Apparaat + 5 Doekjes + Liquid 500 ML + 4 x AA Batt.)
Koop meer, bespaar meer!
27%korting tov adviesprijs*
28.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 28.99 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Houd je houten vloeren glanzend en schoon met de Swiffer WetJet Wood Starterkit. Deze handige set bevat alles wat je nodig hebt om effectief en gemakkelijk houten vloeren te reinigen en te onderhouden. De Swiffer WetJet Wood Starterkit bevat een speciaal ontworpen apparaat dat is ontworpen voor houten vloeren. Het is voorzien van een sproeimechanisme waarmee je de perfecte hoeveelheid reinigingsvloeistof op je vloer kunt sprayen. Het apparaat heeft een flexibele draaikop die gemakkelijk in hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen kan komen. De kit bevat ook 5 doekjes die speciaal zijn ontworpen om stof, vuil en vlekken van houten vloeren te verwijderen. Deze doekjes hebben een unieke structuur die helpt om vuil vast te houden en te voorkomen dat het zich verspreidt tijdens het schoonmaken. Bij de starterkit zit ook een flesje van 500 ml Swiffer WetJet Wood Reinigingsvloeistof. Deze speciale vloeistof is specifiek samengesteld voor houten vloeren en helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken. Het laat een frisse geur achter en laat je vloeren stralend schoon achter. Voor de voeding van het apparaat worden 4 AA-batterijen meegeleverd. Hiermee kun je het apparaat direct in gebruik nemen en genieten van moeiteloos schoonmaken van je houten vloeren. Met de Swiffer WetJet Wood Starterkit maak je het reinigen en onderhouden van je houten vloeren een fluitje van een cent. Geniet van glanzende en schone vloeren zonder gedoe en met een handig en gebruiksvriendelijk systeem.

Product Specificaties

Merk: Swiffer Naam: WetJet Wood Starterkit (Apparaat + 5 Doekjes + Liquid 500 ML + 4 x AA Batt.) Over: Swiffer - WetJet Wood Starterkit (Apparaat + 5 Doekjes + Liquid 500 ML + 4 x AA Batt.) Inhoud: 1 x EAN:8001841519661

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar