banner

Adidas Men Deodorant Adipure (6 x 200ml)

Adidas - Men Deodorant Adipure (6 x 200ml)
Adidas - Men Deodorant Adipure (6 x 200ml)
Adidas - Men Deodorant Adipure (6 x 200ml)
Koop meer, bespaar meer!
25%korting tov adviesprijs*
17.50/ 1 box = 6 x 200mL
€ 14.58 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Men Deodorant Adipure: Elegante Geur en Betrouwbare Bescherming Voor mannen die op zoek zijn naar een deodorant die niet alleen langdurige bescherming biedt, maar ook een subtiele en elegante geur achterlaat, introduceert Adidas de Adidas Men Deodorant Adipure. Deze deodorant is ontworpen om je de hele dag door fris en zelfverzekerd te houden, met een verfijnde geur die een blijvende indruk achterlaat. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Men Deodorant Adipure een uitstekende keuze is voor moderne mannen: 1. Langdurige Bescherming: Deze deodorant biedt effectieve bescherming tegen zweet en lichaamsgeur, zodat je je de hele dag fris voelt, zelfs tijdens intensieve activiteiten. 2. Verfijnde Geur: De Adipure-deodorant heeft een elegante geur die subtiel aanwezig is en je een gevoel van verfijning geeft. Het is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een deodorant met een vleugje luxe. 3. Betrouwbare Formule: Adidas staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten, en deze deodorant is geen uitzondering. Het is dermatologisch getest en mild voor de huid, zelfs bij dagelijks gebruik. 4. Handige Verpakking: De praktische spuitbus is handig in gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de bescherming en geur van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Men Deodorant Adipure kun je met vertrouwen de dag tegemoet treden, wetende dat je beschermd bent tegen zweet en nare geurtjes, en tegelijkertijd een subtiele en verfijnde geur met je meedraagt. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je beste zelf te zijn, met deze deodorant die bescherming en elegantie combineert voor een blijvende indruk.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Men Deodorant Adipure (6 x 200ml) Over: Adidas - Men Deodorant Adipure (6 x 200ml) Inhoud: 6 x EAN:3614223736485

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Na gebruik de ruimte ventileren.
Niet snijden, knippen of doorboren.
Gassen onder druk.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Gezondheidsgevaar.
Explosiegevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.