banner

Adidas Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml)

Adidas - Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
37%korting tov adviesprijs*
13.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 9.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1: kracht en verfrissing. In een wereld vol drukte en hectiek is het van cruciaal belang om momenten van ontspanning en zelfverzorging te koesteren. Adidas begrijpt dit en heeft de Adidas Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 gecreëerd om mannen een verkwikkende en kalmerende douchegel te bieden die meer doet dan alleen reinigen. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse routine zou moeten zijn: **1. Voor lichaam, haar en gezicht. Deze 3in1-formule is veelzijdig en geschikt voor je hele lichaam. Gebruik het als douchegel voor een grondige reiniging van lichaam en gezicht en als shampoo voor je haar. Het bespaart niet alleen tijd in de badkamer, maar ook ruimte in je doucheruimte. **2. Kalmerende Gember: De toevoeging van gemberextract zorgt voor een ontspannende en kalmerende douchegelervaring. Het verlicht de spanning en brengt een gevoel van rust en welzijn naar boven. **3. Zachte Reiniging: Ondanks zijn veelzijdigheid en kalmerende eigenschappen, is deze douchegel zacht voor de huid. Het reinigt grondig zonder de huid uit te drogen, waardoor je een schoon en comfortabel gevoel behoudt. **4. Frisse Geur: De subtiele geur van gember geeft je een verfrissende en revitaliserende sensatie, die je oppept en klaarmaakt voor de dag. **5. Handige Verpakking: De handige fles is gemakkelijk mee te nemen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de verfrissing van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 kun je genieten van een moment van ontspanning en verjonging, zelfs tijdens je dagelijkse doucheroutine. Laat de kalmerende kracht van gember je zintuigen verwennen en geniet van het gevoel van totale ontspanning. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om te ontstressen en op te laden na een drukke dag.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml) Over: Adidas - Men Douchegel Total Relax Ginger 3in1 (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3607349352868

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar