banner

Adidas Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml)

Adidas - Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
23%korting tov adviesprijs*
16.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 11.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1: kracht en verfrissing. In de wereld van actieve mannen is een verkwikkende douchegel een absolute must om de dag met energie te beginnen. Adidas begrijpt de behoeften van moderne mannen en heeft de Adidas Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 gecreëerd om je te voorzien van verfrissing, reiniging en revitalisering in één handige flacon. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Voor lichaam, haar en gezicht. Deze 3in1-formule is veelzijdig en geschikt voor je hele lichaam. Gebruik het als douchegel voor een grondige reiniging van lichaam en gezicht en als shampoo voor je haar. Het bespaart niet alleen tijd in de badkamer, maar ook ruimte in je doucheruimte. 2. Verkwikkende Pepermunt: De toevoeging van pepermuntextract zorgt voor een verfrissende en stimulerende douchegelervaring. Het wekt je zintuigen tot leven en geeft je de vitaliteit die je nodig hebt om de dag met kracht te beginnen. 3. Krachtige Reiniging: Ondanks zijn verkwikkende eigenschappen is deze douchegel mild voor de huid. Het reinigt grondig zonder uitdroging, waardoor je een schoon en comfortabel gevoel behoudt. 4. Sportieve Geur: De Dynamic Pulse-geur van Adidas is iconisch en geeft je een energieke uitstraling. De geur blijft subtiel aanwezig, waardoor je de hele dag fris ruikt. 5. Handige Verpakking: De handige fles is perfect voor gebruik thuis, in de sportschool of tijdens je reizen. Zo kun je altijd genieten van de opwekkende kracht van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 kun je de dag met frisheid en vitaliteit beginnen, zelfs tijdens je drukke ochtendroutine. Laat de stimulerende kracht van pepermunt je zintuigen prikkelen en ervaar een hernieuwde energie. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om op je best te presteren, zowel op het veld als onder de douche, met deze veelzijdige 3in1 douchegel.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml) Over: Adidas - Men Douchegel Dynamic Pulse Peppermint 3in1 (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3607340723346

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar