banner

Adidas Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml)

Adidas - Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml)
Adidas - Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml)
Adidas - Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml)
Koop meer, bespaar meer!
44%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 400mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Woman Douchegel Fresh Cool Mint: Een Verfrissende Start van je Dag Niets is zo verkwikkend als een verfrissende douche om je dag mee te beginnen, en met de Adidas Woman Douchegel Fresh Cool Mint wordt dat gevoel naar een heel nieuw niveau getild. Deze douchegel biedt niet alleen een grondige reiniging, maar ook een revitaliserende en verfrissende ervaring dankzij de verkoelende kracht van mint. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Woman Douchegel Fresh Cool Mint een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Verkwikkende Mint: De toevoeging van muntextracten zorgt voor een verfrissende en revitaliserende douchegelervaring. Het prikkelt je zintuigen en geeft je een boost van energie, waardoor je de dag vol vitaliteit kunt beginnen. 2. Grondige Reiniging: Deze douchegel reinigt je huid grondig en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. 3. Frisse Geur: De verfrissende geur van de Adidas Woman Douchegel Fresh Cool Mint zorgt ervoor dat je je verfrist en opgefrist voelt na elke douchebeurt. De geur blijft subtiel aanwezig op je huid, waardoor je de hele dag kunt genieten van een verkwikkende geursensatie. 4. Zachtheid en Verzorging: Deze douchegel is mild voor de huid en helpt om deze te verzorgen. Je huid voelt gehydrateerd en glad aan na gebruik. 5. Handige Verpakking: De handige fles is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de verfrissing van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Woman Douchegel Fresh Cool Mint geef je jezelf een verkwikkende start van de dag onder de douche. Laat de verkoelende kracht van mint je zintuigen prikkelen en ervaar een hernieuwde focus en alertheid. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je klaar te maken voor de dag, met deze douchegel die verfrissing en reiniging in één flacon combineert.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml) Over: Adidas - Woman Douchegel Fresh Cool mint (6 x 400ml) Inhoud: 6 x EAN:3607345722702

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.