banner

Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml)

Adidas - Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml)
Adidas - Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml)
Adidas - Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
28%korting tov adviesprijs*
15.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 10.66 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels: Een Zachte en Verfrissende Verzorging Voor vrouwen die op zoek zijn naar een verwenmoment onder de douche, biedt Adidas de perfecte oplossing: de Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels. Deze douchegel biedt niet alleen een milde en effectieve reiniging, maar ook een luxueuze ervaring dankzij de toegevoegde microparels die de huid zacht exfoliëren en verfrissen. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels een essentieel onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Zachte Exfoliatie: De microparels in deze douchegel zorgen voor een milde exfoliatie van de huid. Ze verwijderen voorzichtig dode huidcellen, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt en er stralend uitziet. 2. Grondige Reiniging: Deze douchegel reinigt je huid grondig en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. 3. Frisse Geur: De verkwikkende geur van de Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels zorgt ervoor dat je je verfrist en energiek voelt na elke douchebeurt. De geur blijft subtiel aanwezig op je huid, waardoor je de hele dag kunt genieten van een verfrissende geursensatie. 4. Zachtheid en Verzorging: Deze douchegel is mild voor de huid en helpt om deze te verzorgen. Je huid voelt gehydrateerd en glad aan na gebruik. 5. Handige Verpakking: De handige fles is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de luxe van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Woman Douchegel Smooth met Microparels geef je jezelf een dagelijks verwenmoment onder de douche. De microparels zorgen voor een zijdezachte en stralende huid, terwijl de verfrissende geur je zintuigen verwent. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je beste zelf te zijn, met deze douchegel die zachtheid, verfrissing en reiniging in één flacon combineert.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml) Over: Adidas - Woman Douchegel Smooth met Microparels (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3607345724324

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar