banner

Adidas Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml)

Adidas - Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml)
Adidas - Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
27%korting tov adviesprijs*
13.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 9.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Men Douchegel Victory League Guarana 3in1: kracht en verfrissing. Adidas staat al lang bekend om zijn toewijding aan sportieve prestaties en innovatie, en met de Adidas Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 wordt deze erfenis voortgezet. Deze veelzijdige douchegel is speciaal ontworpen voor actieve mannen die streven naar zowel verfrissing als verzorging, en het biedt het allemaal in één handig product. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse routine zou moeten zijn: **1. Voor lichaam, haar en gezicht. Deze 3in1-formule is veelzijdig en geschikt voor je hele lichaam. Gebruik het als douchegel voor een grondige reiniging van lichaam en gezicht en als shampoo voor je haar. Het bespaart niet alleen tijd in de badkamer, maar ook ruimte in je doucheruimte. **2. Verkwikkende Guarana:** De toevoeging van guarana-extract zorgt voor een verkwikkende en energieke ervaring tijdens het douchen. Het stimuleert je zintuigen en geeft je de frisheid die je nodig hebt om de dag met volle energie te beginnen. **3. Milde Reiniging:** Ondanks zijn veelzijdigheid en verkwikkende eigenschappen, is deze douchegel zacht voor de huid. Het reinigt grondig zonder de huid uit te drogen, waardoor je een schoon en comfortabel gevoel behoudt. **4. Sportieve Geur:** De Victory League-geur van Adidas is iconisch en geeft je een sportieve en zelfverzekerde uitstraling. De geur blijft subtiel aanwezig, waardoor je de hele dag fris ruikt. **5. Handige Verpakking:** De handige fles is gemakkelijk mee te nemen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de verfrissing van Adidas, waar je ook bent. Met de Adidas Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 integreer je gemak en prestatie in je dagelijkse verzorgingsroutine. Begin je dag met de verkwikkende kracht van guarana en de sportieve geur van Victory League, en voel je de hele dag zelfverzekerd en fris. Vertrouw op Adidas voor ultieme prestaties, zowel op het veld als onder de douche, met deze veelzijdige 3in1 douchegel.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml) Over: Adidas - Men Douchegel Victory League Guarana 3in1 (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3607340726262

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar