banner

Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml)

Adidas - Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml)
Adidas - Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml)
Adidas - Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
28%korting tov adviesprijs*
15.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 10.66 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk: Zachtheid en Bescherming voor een Stralende Huid Voor vrouwen die op zoek zijn naar een zachte en beschermende douche-ervaring, introduceert Adidas de Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk. Deze douchegel biedt niet alleen een milde en hydraterende reiniging, maar ook een zorgzame en beschermende formule die je huid omhult met de kalmerende eigenschappen van katoenmelk. Hier zijn enkele redenen waarom de Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Zijdezachte Reiniging: De Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk is ontwikkeld om je huid op een zachte manier te reinigen. Het verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. 2. Hydraterende Katoenmelk: De toegevoegde katoenmelk in deze douchegel zorgt voor een hydraterende en kalmerende ervaring. Het omhult je huid met een beschermende laag, waardoor deze zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet. 3. Frisse Geur: De subtiele geur van de Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk zorgt voor een verfrissende en rustgevende douche-ervaring. De geur blijft delicaat aanwezig op je huid, waardoor je de hele dag kunt genieten van een aangename geursensatie. 4. Zachtheid en Bescherming: Deze douchegel is mild voor de huid en helpt om deze te beschermen en te verzorgen. Je huid voelt gehydrateerd, verzorgd en stralend aan na elk gebruik. 5. Handige Verpakking: De handige fles is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de beschermende eigenschappen van katoenmelk, waar je ook bent. Met de Adidas Woman Douchegel Protect met Katoenmelk geef je jezelf een dagelijkse dosis zachtheid en bescherming onder de douche. De katoenmelk zorgt voor een gehydrateerde en verzorgde huid, terwijl de verfrissende geur je zintuigen kalmeert. Vertrouw op Adidas voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je huid te beschermen en te verwennen, met deze douchegel die zachtheid en bescherming in één flacon combineert.

Product Specificaties

Merk: Adidas Naam: Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml) Over: Adidas - Woman Douchegel Protect met Katoenmelk (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3607345722320

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar