Ecover Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml)

Ecover - Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml)
Ecover - Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml)
Ecover - Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
38%korting tov adviesprijs*
24.99/ 1 box = 6 x 500mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Houd je oven en kookplaat brandschoon met de Ecover Spray Oven & Kookplaat Reiniger. Deze verpakking bevat 6 flessen van 500 ml, waardoor je voldoende reinigingskracht hebt om hardnekkig vuil en vet effectief te verwijderen. De Ecover Spray Oven & Kookplaat Reiniger is speciaal ontwikkeld om moeilijk te reinigen oppervlakken aan te pakken. De krachtige formule verwijdert opgebouwde resten, verbrande voedselresten en hardnekkig vet, waardoor je oven en kookplaat er weer als nieuw uitzien. Deze reiniger is gemaakt van plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten, waardoor hij veilig is voor het milieu en je gezin. Hij bevat geen agressieve chemicaliën en laat geen schadelijke dampen achter. Je kunt dus met een gerust hart je oven en kookplaat schoonmaken. De handige sprayfles zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige toepassing van de reiniger. Je kunt het product direct op het te reinigen oppervlak spuiten en vervolgens afvegen met een doek of spons. Het laat geen strepen of resten achter en zorgt voor een glanzende afwerking. Ecover Spray Oven & Kookplaat Reiniger maakt niet alleen grondig schoon, maar heeft ook een aangename geur. Na het schoonmaken blijft er een frisse en subtiele geur achter, waardoor je keuken een aangename sfeer krijgt. Houd je oven en kookplaat stralend schoon met de Ecover Spray Oven & Kookplaat Reiniger. Met deze handige verpakking van 6 flessen heb je altijd voldoende voorraad om je keuken in topconditie te houden. Vertrouw op de kracht van Ecover en geniet van een schone en frisse keukenomgeving.

Product Specificaties

Merk: Ecover Naam: Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml) Over: Ecover - Spray Oven & Kookplaat Reiniger (6 x 500ml) Inhoud: 6 x EAN:5412533421859

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.