banner

Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml)

Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml)
Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml)
Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml)
Koop meer, bespaar meer!
33%korting tov adviesprijs*
20.99/ 1 box = 6 x 200mL
€ 17.49 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ervaar het comfortabele en gladde scheerresultaat met Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch voor normale huid. Deze verpakking bevat 6 bussen van 200 ml Gillette Satin Care Scheergel, waardoor je kunt genieten van een zijdezachte scheerervaring met de heerlijke geur van lavendel. Kenmerken: Glad en Comfortabel Scheren: Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch is ontworpen om het scheermes soepel over je huid te laten glijden, voor een comfortabele en nauwkeurige scheerbeurt zonder irritatie. Verzorgende Formule: De scheergel bevat een verzorgende formule die je huid hydrateert en verzacht tijdens het scheren, waardoor het risico op scheeruitslag en irritatie wordt verminderd. Ontspannende Geur: De subtiele geur van lavendel zorgt voor een ontspannende scheerervaring, waarbij je je zintuigen kalmeert terwijl je geniet van je scheermoment. Gemakkelijk in Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid scheergel aan op de vochtige huid, schuim het op en begin met scheren voor een glad en moeiteloos resultaat. Grote Verpakking: Met 6 bussen van 200 ml per verpakking heb je ruim voldoende voorraad voor langdurig comfortabel scheren. Scheercomfort en Ontspanning in Één: Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch biedt niet alleen een glad scheerresultaat, maar ook een ontspannende en verfrissende ervaring. De lavendelgeur voegt een vleugje rust toe aan je scheerroutine, terwijl de verzorgende formule je huid gehydrateerd en zacht houdt. Voeg deze scheergel toe aan je dagelijkse routine en geniet van een scheermoment dat zowel effectief als verkwikkend is. Bestel nu de Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch verpakking van 6 x 200 ml en geniet van het comfort van een zijdezachte scheerervaring.

Product Specificaties

Merk: Gillette Naam: Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml) Over: Gillette Satin Care Scheergel Lavender Touch Normale Huid (6 x 200ml) Inhoud: 6 x EAN:7702018065363

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Gassen onder druk.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar