banner

Lenor Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr)

Lenor - Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr)
Lenor - Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr)
Lenor - Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr)
Koop meer, bespaar meer!
11%korting tov adviesprijs*
39.99/ 1 box = 6 x 224g
€ 29.75 /Kg
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ontdek de betoverende geur van Lenor Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem. Met deze geurboosters geef je je wasgoed een langdurige en heerlijke bloemengeur die je meevoert naar een weelderige bloementuin. Deze handige navulverpakking bevat zes flessen, elk gevuld met 224 gram geurboosters. Lenor Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem bieden een unieke geurervaring voor je was. De geurboosters bestaan uit kleine, geurige parels die doordringen tot diep in de stoffen van je kleding, handdoeken en beddengoed. Hierdoor blijft de bloemige geur langer behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. Het gebruik van de geurboosters is eenvoudig. Voeg eenvoudigweg de gewenste hoeveelheid parels toe aan je waslading voordat je de wasmachine start. Terwijl de parels oplossen, verspreiden ze een heerlijke bloemengeur die je wasgoed omhult. Lenor Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem zijn geschikt voor alle soorten textiel en kunnen veilig worden gebruikt in combinatie met alle wasmiddelen. Ze zijn geschikt voor zowel witte als gekleurde kledingstukken en laten geen residu achter op de stoffen. Met de navulverpakking heb je altijd voldoende geurboosters bij de hand om je wasgoed steeds weer die heerlijke bloemengeur te geven. De flessen zijn handig en gemakkelijk te openen, waardoor je de geurboosters moeiteloos kunt doseren. Laat je betoveren door de geur van bloeiende bloemen en geef je wasgoed een heerlijk geurende upgrade. Kies voor Lenor Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem en creëer een sfeer van natuurlijke frisheid in je kledingkast. Met deze navulverpakking ben je altijd verzekerd van een voorraad geurboosters om elke wasbeurt tot een geurige ervaring te maken.

Product Specificaties

Merk: Lenor Naam: Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr) Over: Lenor - Geurboosters Wilde Bloeiende Bloem (6 x 224gr) Inhoud: 6 x EAN:8006540352755
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Lenor Unstoppables Fresh (6 x 285gr) 8001841006741
Lenor Unstoppables Fresh (6 x 285gr) 8001841006741
tot 10% korting
46,99/box (6st)*