banner

Lenor Unstoppables Fresh (6 x 285gr)

Lenor - Unstoppables Fresh (6 x 285gr)
Lenor - Unstoppables Fresh (6 x 285gr)
Lenor - Unstoppables Fresh (6 x 285gr)
Koop meer, bespaar meer!
6%korting tov adviesprijs*
46.99/ 1 box = 6 x 285g
€ 27.48 /Kg
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Geniet van langdurige frisheid met Lenor Unstoppables Fresh. Deze geurboosters zijn speciaal ontworpen om je wasgoed een onweerstaanbare frisheid te geven die tot wel 12 weken aanhoudt. In deze handige navulverpakking ontvang je zes grote flessen, elk gevuld met 285 gram geurboosters. In totaal 1.71 kg, voor een spotprijs per gram! Lenor Unstoppables Fresh biedt een revolutionaire geurervaring voor je was. De kleine, geurige parels dringen diep door in de stoffen, waardoor ze een langdurige frisheid afgeven, zelfs na vele wasbeurten. Elke parel is doordrenkt met een verfrissende geur die je kleding, handdoeken en beddengoed heerlijk laat ruiken. De geurboosters zijn eenvoudig in gebruik. Voeg eenvoudigweg de gewenste hoeveelheid parels toe aan je waslading voordat je de wasmachine aanzet. De parels lossen tijdens het wassen geleidelijk op en laten een aangename geur achter op je kleding. Lenor Unstoppables Fresh is geschikt voor alle soorten textiel en kan veilig worden gebruikt in combinatie met alle wasmiddelen. Het is perfect voor zowel witte als gekleurde kledingstukken en laat geen resten achter op de stoffen. Met de navulverpakking heb je altijd voldoende voorraad om je wasgoed keer op keer een frisse boost te geven. De handige flessen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je de geurboosters moeiteloos kunt doseren. Lenor Unstoppables Fresh biedt een langdurige, verfrissende geur die je kledingkast vult met heerlijke frisheid. Ervaar het zelf en maak van elke wasbeurt een zintuiglijke ervaring.

Product Specificaties

Merk: Lenor Naam: Unstoppables Fresh (6 x 285gr) Over: Lenor - Unstoppables Fresh (6 x 285gr) Inhoud: 6 x EAN:8001841006741
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar