banner

Dove deodorant Original Compressed (6 x 75ml)

Dove - deodorant Original Compressed (6 x 75ml)
Dove - deodorant Original Compressed (6 x 75ml)
Dove - deodorant Original Compressed (6 x 75ml)
Koop meer, bespaar meer!
26%korting tov adviesprijs*
16.99/ 1 box = 6 x 75mL
€ 37.76 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dove is een bekend merk dat zich toewijdt aan persoonlijke verzorging en het aanbieden van producten die de huid verzachten en verfrissen. Een van hun meest geliefde deodorantvarianten is Dove deodorant Original Compressed. Deze deodorant belichaamt de kernwaarden van het merk: zachtheid, effectiviteit en langdurige frisheid. Dove deodorant Original Compressed is speciaal ontwikkeld voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en langdurige bescherming tegen transpiratie en onaangename geurtjes, terwijl ze tegelijkertijd willen genieten van de karakteristieke, vertrouwde Dove-geur. Wat deze deodorant onderscheidt, is zijn unieke, geconcentreerde formule. De "Compressed" technologie zorgt ervoor dat je minder product nodig hebt om dezelfde effectieve bescherming te bereiken. Deze compacte fles is niet alleen gemakkelijk mee te nemen in je handtas of reistas, maar draagt ook bij aan een verminderde ecologische voetafdruk door minder verpakking en afval. Dove deodorant Original Compressed bevat dezelfde voedende en hydraterende eigenschappen waar Dove om bekend staat. Het is verrijkt met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove, die zorgt voor een zachte en verzorgende ervaring voor je gevoelige okselhuid. Deze deodorant is vriendelijk voor de huid, waardoor irritatie wordt verminderd en de oksels glad en gehydrateerd blijven. Of je nu een drukke werkdag hebt, een actieve levensstijl leidt of gewoon wilt genieten van een dagje ontspannen, Dove deodorant Original Compressed biedt betrouwbare bescherming en een vertrouwde, frisse geur die je gedurende de dag een zelfverzekerd gevoel geeft. Het is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte strepen achter op je kleding. Kies Dove deodorant Original Compressed als je op zoek bent naar een effectieve en handige deodorant die de belofte van Dove waarmaakt: om de schoonheid van iedereen te vieren en zelfvertrouwen te bevorderen. Ervaar de zorg en frisheid die Dove biedt, verpakt in een compact en milieuvriendelijk formaat met Dove deodorant Original Compressed.

Product Specificaties

Merk: Dove Naam: deodorant Original Compressed (6 x 75ml) Over: Dove - deodorant Original Compressed (6 x 75ml) Inhoud: 6 x EAN:96078334

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Na gebruik de ruimte ventileren.
Niet snijden, knippen of doorboren.
Gassen onder druk.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Niet op beschadigde huid spuiten. Niet in de richting van de ogen spuiten.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.