banner

Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks)

Swiffer - Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks)
Swiffer - Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks)
Swiffer - Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks)
Koop meer, bespaar meer!
44%korting tov adviesprijs*
18.99/ 1 box = 3 x 33 stuks
€ 0.19 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry: Voor een Schone en Stofvrije Vloer Een schone en stofvrije vloer is de basis van een fris en gezellig huis. Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry zijn de ultieme oplossing om dit doel te bereiken. Deze innovatieve vloerdoekjes zijn speciaal ontworpen om stof, vuil en allergenen effectief op te vangen, waardoor je vloer in een handomdraai stralend schoon wordt. Wat Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry onderscheidt, is hun unieke en handige ontwerp. De doekjes zijn voorzien van diepe V-vormige groeven die het stof en vuil vasthouden, zodat het niet terug de lucht in kan dwarrelen en zich elders in je huis kan nestelen. Dit betekent dat je niet alleen je vloer reinigt, maar ook de luchtkwaliteit in je huis verbetert. Het resultaat is een schoner en gezonder leefklimaat. Het gebruik van Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry is uiterst eenvoudig. Bevestig gewoon een doekje aan de Swiffer Sweeper en begin met vegen. De doekjes zijn geschikt voor vrijwel elke harde vloer, van hout en tegels tot laminaat en vinyl. Ze passen zich aan de contouren van je vloer aan en bereiken zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en onder meubels. Een ander voordeel van deze vloerdoekjes is dat ze geen water of chemicaliën nodig hebben. Ze zijn ontworpen om droog te gebruiken, waardoor je vloer niet alleen schoon wordt, maar ook snel droogt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite van het slepen met emmers en wachten tot je vloer droog is. Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry zijn ook perfect voor mensen met allergieën, omdat ze stof en allergenen effectief vasthouden en voorkomen dat ze door de lucht circuleren. Dit helpt de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren en allergische reacties te verminderen. Of je nu dagelijks onderhoud wilt plegen of je vloer grondig wilt reinigen, Swiffer Stofvangende Vloerdoekjes Dry zijn een onmisbaar hulpmiddel voor een schoon en gezond huis. Ze zijn handig, efficiënt en zorgen ervoor dat je vloer er altijd op zijn best uitziet. Voeg ze toe aan je schoonmaakroutine en geniet van de voordelen van een stofvrije en schone vloer.

Product Specificaties

Merk: Swiffer Naam: Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks) Over: Swiffer - Stofvangende Vloerdoekjes Dry (3 x 33 stuks) Inhoud: 3 x EAN:8006540808146

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar