Ariel Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods)

Ariel - Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods)
Ariel - Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods)
Ariel - Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods)
Koop meer, bespaar meer!
25%korting tov adviesprijs*
44.99/ 1 box = 2 x 55 pods
€ 0.41 /Pod
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ariel Professional All in 1 Pods Original: De Ultieme Gemakkelijke en Krachtige Waservaring Schone, frisse kleding is essentieel voor ons welzijn en zelfvertrouwen, en Ariel Professional All in 1 Pods Original is de sleutel tot het bereiken van dit doel zonder gedoe. Deze geconcentreerde wascapsules bieden een alles-in-één oplossing voor je wasbehoeften, waardoor de wasbeurt een fluitje van een cent wordt en de resultaten verbluffend zijn. De Ariel Professional All in 1 Pods Original zijn ontworpen om krachtige reiniging te leveren in één eenvoudige stap. Elke capsule bevat precies de juiste hoeveelheid wasmiddel, vlekverwijderaar en kleurbeschermer, waardoor je niet langer hoeft te worstelen met het afmeten van wasmiddel en andere wasproducten. Het enige wat je hoeft te doen, is een pod in de wasmachine te plaatsen, je kleding toe te voegen en de machine aan te zetten. Ariel doet de rest. Deze wascapsules zijn geschikt voor zowel witte als gekleurde kleding en zijn ontworpen om de kleuren helder en de stoffen zacht te houden. Ze zijn effectief bij het verwijderen van vlekken, zelfs bij lage temperaturen, waardoor je energie bespaart en je kleding beschermt. Of je nu te maken hebt met grasvlekken op de voetbaloutfit van je kinderen of een morsige vlek op je favoriete blouse, Ariel Professional All in 1 Pods Original staat klaar om de klus te klaren. Een ander voordeel van deze pods is hun handige en gemakkelijke opslag. In tegenstelling tot vloeibare wasmiddelen en poeders, zijn de pods individueel verpakt en morsbestendig. Dit betekent dat er geen rommelige lekken zijn en dat je geen tijd verspilt aan het schoonmaken van gemorste wasmiddelen. Bovendien hebben de Ariel Professional All in 1 Pods Original een aangename geur die je kleding fris en schoon laat ruiken. Je kunt genieten van die heerlijke, net-uit-de-wasmachine geur elke keer dat je je kleding draagt. Kortom, Ariel Professional All in 1 Pods Original bieden niet alleen een ongeëvenaarde waskracht, maar ze maken het wassen ook veel gemakkelijker en efficiënter. Geniet van schone, frisse kleding zonder gedoe en bespaar tijd en energie met deze handige wascapsules. Het is de perfecte manier om je wasroutine te vereenvoudigen zonder in te leveren op kwaliteit.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods) Over: Ariel - Professional All in 1 Pods Original (2 x 55 Pods) Inhoud: 2 x EAN:8006540642375

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Zak goed sluiten.
Niet snijden, knippen of doorboren.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.