Dreft Vaatwastabletten Platinum All in One

Tijdelijk uitverkocht
Dreft vaatwastabletten Platinum All in One voordeelverpakking
Dreft vaatwastabletten Platinum All in One voordeelverpakking
Dreft vaatwastabletten Platinum All in One voordeelverpakking
Koop meer, bespaar meer!
44%korting tov adviesprijs*
€ 36.99/ 1 box = 2 x 90 pods
€ 0.21 /Pod
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Geniet nu voordelig van een promo op de beste vaatwascapsules op de markt! De Dreft Platinum techniek zorgt voor een onvoorstelbare reiniging van uw afwas! Zo bezitten Dreft Platinum tabletten volgende 10 unieke eigenschappen: 1. Deze pastilles voor de afwas reinigen enorm krachtig! 2. In elke capsule zit een speciaal ontwikkelde vloeistof die vet bestrijdt. 3. Ook zeer hardnekkige vlekken en resten worden adequaat verwijderd. 4. Deze tabletten hebben een super glans functie waardoor uw afwas gegarandeerd opnieuw straalt! 5. De tabletten lossen onmiddellijk volledig op. 6. U hoeft de plastic film van deze Dreft blokjes dan ook niet te verwijderen. Plaats ze gewoon in het zeepbakje en wassen maar! 7. Ook zilver en ander serviesgoed wordt extra beschermd door dit afwasmiddel. 8. De aparte Platinum formule beveiligt uw vuil serviesgoed tegen kalkaanslag. 9. U hoeft geen extra zout toe te voegen. In deze tabletten zit altijd een zoutfunctie. 10. Ook extra spoelglansmiddel bijvoegen is niet nodig. Deze capsules zijn werkelijk alles in 1 en beschermen uw vaat en uw afwasmachine optimaal! Niet alleen is deze vernieuwde Dreft Platinum de beste bescherming tegen vet en vuil. Dit afwasdetergent maakt ook 2 x sneller schoon bij kortere cycli. In deze hernieuwde tabletten zit namelijk ook een speciale functie voor korte afwasprogramma's. Ideaal dus om water en energie te besparen en toch een optimaal resultaat te bekomen! Met deze aanbieding van Dreft Platinum haalt u werkelijk de top van actieve capsules voor huishoudelijke en professionele vaatwasmachines in huis voor een uitzonderlijk scherpe prijs. Alle functies voor correct en goed afwassen zitten vervat in dit ene tablet. Was zonder zorgen al uw borden, schotels, glazen, bestek, tassen en al uw ander kookgerei met dit detergent. De ingebouwde glasbescherming en metaalglansbescherming zorgen voor een absolute protectie van al uw vaatwerk. Dreft Platinum wordt aanbevolen door de grootste afwasmachine fabrikanten zoals Whirlpool en Bauknecht en staat dan ook steeds garant voor een volmaakt resultaat. "Want het leven is meer dan afwassen alleen!" Wie herinnert zich nog deze oorwurm? Maar er zit waarheid in natuurlijk. Na een drukke dag nog met de hand afwassen, er zijn leukere dingen om de dag mee af te sluiten! Een afwasmachine helpt dan natuurlijk. Bij klassieke vaatwastabletten moet u dan ook nog zout en spoelmiddel beginnen toevoegen. Bent u dat geklungel en gemors beu? Kies dan voor deze fonkelnieuwe Dreft Platinum tabletten. Gooi een tablet in het zeepbakje en klaar is kees. Het tablet lost vanzelf laag per laag op en is zelfs effectief bij korte wasprogramma's. Koop nu een voordeelverpakking van 180 vaatwasbeurten per box aan een spotprijs. Bovendien is de levering totaal gratis!

Product Specificaties

Merk: DreftNaam: Vaatwastabletten Platinum All in One Over: Dreft vaatwastabletten Platinum All in One voordeelverpakkingInhoud: 2 x EAN:8001090186249
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Dreft Platinum All in One Sinaasappel Vaatwascapsules 8001090015266
Dreft Platinum All in One Sinaasappel Vaatwascapsules 8001090015266
tot 42% korting
€ 25.99/box (5st)*

Gerelateerd producten

Sun All in 1 Ultra Ontvettend 9711700966061
Sun All in 1 Ultra Ontvettend 9711700966061
27% korting
€ 39.40/box (6st)