banner

Le Petit Marseillais Bio Citroenverbana (6 x 250ml)

Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbana (6 x 250ml)
Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbana (6 x 250ml)
Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbana (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
33%korting tov adviesprijs*
16.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 11.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbena Douchegel: Een Frisse Oase van Natuurlijke Verzorging Stel u voor dat u wordt omringd door de geur van zonovergoten citroenen en het kalmerende aroma van verbena, terwijl u geniet van een verkwikkende douche. Dat is precies wat Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbena Douchegel u te bieden heeft. Deze heerlijke douchegel combineert de opwekkende geur van biologische citroenverbena met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en biedt u niet alleen een verfrissende reiniging, maar ook de belofte van huidvriendelijke, biologische verzorging. Waarom Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbena Douchegel uw perfecte keuze is voor een dagelijkse verwennerij: 1. Natuurlijke Ingrediënten: Deze douchegel is samengesteld met biologische citroenverbena, bekend om zijn verkwikkende eigenschappen. Uw huid verdient het beste, en dat is precies wat dit product biedt. 2. Verfrissende Geur: De levendige geur van citroenverbena wekt uw zintuigen en geeft u een verfrissend gevoel na elke douche. Het is alsof u zich in een mediterrane citrustuin waant. 3. Zachte Reiniging: Le Petit Marseillais staat bekend om zijn milde, huidvriendelijke producten. Deze douchegel reinigt uw huid grondig zonder haar uit te drogen, waardoor ze zacht en gehydrateerd aanvoelt. 4. Biologisch Gecertificeerd: De biologische certificering garandeert dat dit product met respect voor de natuur is vervaardigd, zonder ongewenste chemicaliën. 5. Geschikt voor Dagelijks Gebruik: Of u nu 's ochtends uw dag wilt beginnen met een frisse start of 's avonds wilt ontspannen na een lange dag, Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbena Douchegel is perfect voor dagelijks gebruik. Deze douchegel biedt u de kans om een dagelijkse routine te transformeren in een verfrissende en revitaliserende ervaring. Geniet van de luxe van de natuurlijke ingrediënten en het verfrissende aroma van citroenverbena, keer op keer. Kies Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbena Douchegel en ervaar de harmonie tussen de natuur en uw dagelijkse verzorging. Gun uzelf de verfrissing en zorg die u verdient, en ontdek hoe deze douchegel uw huid op milde wijze verwent terwijl u geniet van de opwekkende geur van citroenverbena.

Product Specificaties

Merk: Le Petit Marseillais Naam: Bio Citroenverbana (6 x 250ml) Over: Le Petit Marseillais - Bio Citroenverbana (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:3574661601601
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar