banner

Diadermine Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml)

Diadermine - Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml)
Diadermine - Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml)
Diadermine - Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml)
Koop meer, bespaar meer!
63%korting tov adviesprijs*
16.99/ 1 box = 3 x 50mL
€ 113.27 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Diadermine Lift+ Botology Dagcrème is een geavanceerde huidverzorgingsoplossing die de kracht van natuurlijke ingrediënten combineert met wetenschappelijke innovatie. Deze dagcrème is ontworpen om de huid te verstevigen, te hydrateren en zichtbaar te liften, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van de huid ondersteunt. Wat Diadermine Lift+ Botology onderscheidt, is de formule die rijk is aan plantaardige en natuurlijke extracten. Deze crème bevat actieve ingrediënten zoals edelweiss-extract en hyaluronzuur, die samenwerken om de huid te voeden, te verstevigen en te beschermen tegen vroegtijdige tekenen van veroudering. Deze dagcrème is geschikt voor alle huidtypen en biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van fijne lijntjes en het herstellen van de natuurlijke elasticiteit van de huid. Door de diepe hydratatie helpt het de huid soepel en veerkrachtig te houden gedurende de hele dag. Het gebruik van Diadermine Lift+ Botology Dagcrème is eenvoudig: breng 's ochtends na het reinigen van je gezicht een kleine hoeveelheid crème aan op je huid en masseer het zachtjes in met opwaartse bewegingen. De crème trekt snel in en vormt een perfecte basis voor make-up, terwijl het de huid een frisse en gezonde uitstraling geeft. Met Diadermine Lift+ Botology Dagcrème maak je gebruik van een geavanceerde formule die de kracht van natuurlijke ingrediënten combineert met wetenschappelijke vooruitgang. Het is een betrouwbare bondgenoot in je dagelijkse huidverzorgingsroutine, die helpt bij het behouden van een jeugdige uitstraling en het stimuleren van de natuurlijke schoonheid van je huid.

Product Specificaties

Merk: Diadermine Naam: Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml) Over: Diadermine - Lift+ Botology Dagcrème (3 x 50ml) Inhoud: 3 x EAN:5410091752019

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar