banner

Method Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml)

Method - Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml)
Method - Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml)
Method - Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml)
Koop meer, bespaar meer!
20%korting tov adviesprijs*
11.99/ 1 box = 3 x 354mL
€ 11.29 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Method Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist is een verfrissende en innovatieve handzeep die niet alleen zorgt voor een grondige reiniging van de handen, maar ook een heerlijk verkwikkende geur achterlaat. Deze handzeep is ontwikkeld in samenwerking met de kunstenares Adelaid Damoah en biedt een unieke ervaring met de opwekkende geur van gember. Deze speciale handzeep van Method staat bekend om zijn zachte, plantaardige formule die mild is voor de huid en tegelijkertijd effectief vuil en bacteriën verwijdert. Het bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een grondige reiniging zonder de huid uit te drogen, waardoor je handen na elke wasbeurt schoon en verzorgd aanvoelen. De geur van Ginger Twist, geïnspireerd door de samenwerking met Adelaid Damoah, biedt een aangename zintuiglijke ervaring tijdens het handen wassen. De verfrissende geur van gember laat een subtiele, maar revitaliserende aroma achter die je zintuigen prikkelt en een gevoel van frisheid achterlaat. Method Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist wordt geleverd in een stijlvolle en milieuvriendelijke verpakking, passend bij de duurzame benadering van het merk. Het is vrij van triclosan, parabenen en andere schadelijke chemicaliën, en is daarmee vriendelijk voor zowel de huid als het milieu. Deze handzeep is eenvoudig te gebruiken: pompt een kleine hoeveelheid op vochtige handen, wrijf goed om het schuim te activeren en spoel grondig af. Geniet van de verkwikkende geur van gember terwijl je handen schoon worden. Method Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar ook een geurige en verfrissende ervaring voor je handen. Het is een perfecte aanvulling op je dagelijkse routine, waarbij hygiëne en een vleugje luxe hand in hand gaan.

Product Specificaties

Merk: Method Naam: Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml) Over: Method - Handzeep Adelaid Damoah Ginger Twist (3 x 354ml) Inhoud: 3 x EAN:843536181047

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.