banner

Poly Palette Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml)

Poly Palette - Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml)
Poly Palette - Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml)
Poly Palette - Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml)
Koop meer, bespaar meer!
57%korting tov adviesprijs*
12.99/ 1 box = 3 x 1 stuks
€ 4.33 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Poly Palette Perfect Gloss Color 110 in Zwart is een hoogwaardige haarkleuring die is ontworpen om je haar een diepe en glanzende zwarte kleur te geven. Deze permanente haarkleuring biedt een intense en langdurige kleur, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een prachtige glans die je haar doet stralen. De formule van Poly Palette Perfect Gloss Color 110 is verrijkt met voedende oliën die je haar verzorgen tijdens het kleurproces. Het bevat ook een glansversterker die ervoor zorgt dat je haar na het kleuren een prachtige glans krijgt, waardoor het er gezond en levendig uitziet. Deze haarkleuring is gemakkelijk thuis te gebruiken en wordt geleverd met een complete set instructies en benodigdheden om het kleurproces eenvoudig te maken. Het biedt 100% grijsdekking, waardoor zelfs de meest hardnekkige grijze haren bedekt worden met een diepe, zwarte kleur. Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Zwart is geschikt voor verschillende haartypes en biedt een gelijkmatige kleurverdeling, van de haaraanzet tot aan de punten. Het resultaat is een intense en glanzende zwarte kleur die past bij je individuele stijl. Het gebruik van deze haarkleuring vereist geen professionele ervaring en het kleurproces duurt slechts enkele minuten. Geniet van een rijke zwarte kleur en een schitterende glans, en geef je haar een verbluffende transformatie met Poly Palette Perfect Gloss Color 110.

Product Specificaties

Merk: Poly Palette Naam: Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml) Over: Poly Palette - Perfect Gloss Color 110 - Zwart (3 x 115ml) Inhoud: 3 x EAN:5410091759957
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.