banner

Vanish Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml)

Vanish - Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml)
Vanish - Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml)
Vanish - Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml)
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
34.99/ 1 box = 6 x 750mL
€ 7.78 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Vanish Oxi Advance Multicolor Power Gel is een krachtige en veelzijdige vlekverwijderaar die speciaal is ontwikkeld om moeilijke vlekken te bestrijden op gekleurde kleding. Deze geavanceerde gel met Oxi-actie dringt diep door in de vezels van de stof om zelfs de hardnekkigste vlekken effectief te verwijderen zonder de kleuren te vervagen. De formule van Vanish Oxi Advance Multicolor Power Gel is verrijkt met actieve zuurstofbellen die zich richten op de vlekken, zoals rode wijn, koffie, en zelfs gras- of moddervlekken. Deze krachtige gel werkt in op de vlek en breekt deze af, waardoor de vlek eenvoudig uit de stof kan worden gewassen. Deze gel is eenvoudig in gebruik: breng een kleine hoeveelheid direct op de vlek aan en laat het enige tijd inwerken om de krachtige werking te activeren. Vervolgens kun je het kledingstuk zoals gebruikelijk wassen, waarbij de vlek grondig wordt verwijderd zonder schade aan de kleuren van de stof. Vanish Oxi Advance Multicolor Power Gel is geschikt voor verschillende soorten stoffen en kan veilig worden gebruikt op gekleurde kledingstukken, zonder dat het de kleuren aantast. Het is een handige aanvulling op je wasroutine om zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief te verwijderen. Deze vlekverwijderingsgel biedt niet alleen een krachtige reiniging, maar zorgt er ook voor dat je favoriete kledingstukken er langer als nieuw uitzien. Het is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een effectieve oplossing om vlekken te verwijderen zonder de kleurintensiteit van de kleding te verminderen.

Product Specificaties

Merk: Vanish Naam: Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml) Over: Vanish - Oxi Advance - Multicolor Power Gel (6 x 750ml) Inhoud: 6 x EAN:5410036307182

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar