banner

Vigor Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L)

Vigor - Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L)
Vigor - Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L)
Vigor - Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L)
Koop meer, bespaar meer!
13%korting tov adviesprijs*
34.99/ 1 box = 2 x 5 liter
€ 3.50 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Vigor Professional Allesreiniger Original Frisse Geur is een krachtige en veelzijdige schoonmaakoplossing die effectief vuil en vet verwijdert, terwijl het een heerlijk frisse geur achterlaat. Deze allesreiniger is speciaal samengesteld om diverse oppervlakken in huis grondig schoon te maken, waardoor ze stralend en fris ruiken. De formule van Vigor Professional Allesreiniger is doeltreffend tegen vuil en vet en biedt een diepe reiniging zonder resten achter te laten. Het is geschikt voor gebruik op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, tegels, keukenbladen en andere afwasbare oppervlakken. De frisse geur van deze allesreiniger zorgt niet alleen voor een schoon oppervlak, maar creëert ook een aangename sfeer in huis. De opwekkende geur blijft na het schoonmaken nog geruime tijd hangen, waardoor je huis een verkwikkende en schone uitstraling krijgt. Het gebruik van Vigor Professional Allesreiniger is eenvoudig: voeg een kleine hoeveelheid toe aan water, afhankelijk van de mate van vervuiling, en maak het oppervlak schoon met een doek of spons. Spoel indien nodig na met schoon water en droog het oppervlak af voor een glanzend en schoon resultaat. Deze allesreiniger is een betrouwbare keuze voor dagelijkse schoonmaakklussen in huis. Het biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar laat ook een langdurig frisse geur achter, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van je schoonmaakroutine.

Product Specificaties

Merk: Vigor Naam: Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L) Over: Vigor - Professional Allesreiniger Original Frisse Geur (2 x 5L) Inhoud: 2 x EAN:7615400182411

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Niet mengen met andere producten.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Signaal woord: Waarschuwing. Bevat EUH208: 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on (Benzisothiazolinone) Gevarenaanduidingen: H319 - Veroorzaakt ernstige oogirritatie. EUH208 - Kan een allergische reactie veroorzaken. H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Voorzorgsmaatregelen P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 - Buiten het bereik van kinderen houden. P501 - Niet gebruikte inhoud als chemisch afval afvoeren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.