banner

Palmolive Handzeep Hygiene Plus Family met Propolis Antibacterieel (6 x 300ml)

Palmolive - Handzeep Hygiene Plus Family (6 x 300ml)
Palmolive - Handzeep Hygiene Plus Family (6 x 300ml)
Palmolive - Handzeep Hygiene Plus Family (6 x 300ml)
Koop meer, bespaar meer!
12%korting tov adviesprijs*
14.99/ 1 box = 6 x 300mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ontdek de Palmolive Handzeep Hygiene Plus Family, de perfecte oplossing voor een gezonde en schone handhygiëne voor het hele gezin. Deze verpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, waardoor je voor een langere periode voorzien bent van frisse en verzorgde handen. De Palmolive Handzeep Hygiene Plus Family is speciaal samengesteld om niet alleen effectief bacteriën te verwijderen, maar ook om de huid te hydrateren en te voeden. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een milde reiniging, waardoor de handen schoon en zacht aanvoelen, zelfs bij veelvuldig gebruik. Met een aangename geur die een gevoel van frisheid en zuiverheid oproept, maakt deze handzeep het wassen van je handen niet alleen een hygiënische routine, maar ook een verkwikkende ervaring. Het handige pompmechanisme zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke dosering, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik in de keuken, badkamer of waar je ook maar een snelle handreiniging nodig hebt. Kies voor de Palmolive Handzeep Hygiene Plus Family en geef je gezin de optimale bescherming en verzorging die ze verdienen. Maak van handenwassen een genot met deze doeltreffende en verfrissende formule die de handen reinigt en verzorgt, terwijl de aangename geur een vleugje luxe toevoegt aan je dagelijkse routine.

Product Specificaties

Merk: Palmolive Naam: Handzeep Hygiene Plus Family met Propolis Antibacterieel (6 x 300ml) Over: Palmolive - Handzeep Hygiene Plus Family (6 x 300ml) Inhoud: 6 x EAN:8718951488298

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine,Glycerin, Parfum, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Propolis Extract, CI 14720, CI 19140.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar