banner

Palmolive Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml)

Palmolive - Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml)
Palmolive - Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml)
Palmolive - Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml)
Koop meer, bespaar meer!
12%korting tov adviesprijs*
14.99/ 1 box = 6 x 300mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Palmolive Handzeep Naturals Melk & Olijf is een zachte en voedende handzeep die verrijkt is met natuurlijke ingrediënten voor een milde reiniging en verzorging van de handen. De combinatie van melk en olijfolie in deze handzeep biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar hydrateert en voedt ook de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt na elke wasbeurt. De formule van Palmolive Naturals Handzeep combineert de voedende eigenschappen van melk met de verzachtende kracht van olijfolie. Melk staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en helpt de huid te verzachten, terwijl olijfolie rijk is aan antioxidanten en vitamines die de huid voeden en beschermen. Deze handzeep is mild en geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs voor de gevoelige huid. Het reinigt grondig en verwijdert vuil en bacteriën, terwijl het de natuurlijke vochtbalans van de handen behoudt. Na elke wasbeurt blijven je handen fris, schoon en gehydrateerd, zonder een trekkerig gevoel. Palmolive Handzeep Naturals Melk & Olijf heeft een aangename geur die je een verfrissend en ontspannen gevoel geeft tijdens het wassen van je handen. De subtiele geur van melk en olijf blijft zachtjes op de huid achter, waardoor een gevoel van frisheid en welzijn ontstaat. Het gebruik van deze handzeep is eenvoudig: breng een kleine hoeveelheid aan op vochtige handen, wrijf goed om schuim te creëren en spoel grondig af. Geniet van de zachte reiniging en de verwennerij voor je handen met de voedende eigenschappen van melk en olijf. Palmolive Handzeep Naturals Melk & Olijf biedt niet alleen een effectieve reiniging, maar ook een zachte en voedende ervaring voor je handen. Het is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een milde handzeep die de huid verzorgt en hydrateert. Ingredienten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Salicylate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Glycol Distearate, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lactose, Whey Protein, Sine Adipe Lac, Olea Europaea Fruit Oil, Linalool.

Product Specificaties

Merk: Palmolive Naam: Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml) Over: Palmolive - Handzeep Naturals Melk & Olijf (6 x 300ml) Inhoud: 6 x EAN:8718951486942

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingredienten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Salicylate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Glycol Distearate, Lauryl Hydroxysultaine, Citric Acid, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Lactose, Whey Protein, Sine Adipe Lac, Olea Europaea Fruit Oil, Linalool.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.