banner

Airwick Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml)

Airwick - Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml)
Airwick - Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml)
Airwick - Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml)
Koop meer, bespaar meer!
46%korting tov adviesprijs*
13.99/ 1 box = 4 x 236mL
€ 14.82 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Stel je voor: een verkwikkende geur van lente-rozen die je ruimte vult en een vleugje frisheid toevoegt aan je omgeving. De Airwick Botanica Roomspray Spring Roses biedt precies dat - een betoverende geurbeleving die de essentie van bloeiende rozen in de lente vastlegt. Deze roomspray is geïnspireerd door de natuur en samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van duurzame oorsprong. De geurcombinatie van verse rozenblaadjes vermengd met groene tonen brengt de verkwikkende geur van een lentetuin rechtstreeks naar jouw ruimte. Het gebruik van de Airwick Botanica Roomspray Spring Roses is eenvoudig en effectief. Met een enkele druk op de spuitknop verspreidt de fijne nevel zich gelijkmatig, waardoor je direct kunt genieten van de verfrissende geur. Of het nu in de woonkamer is, de slaapkamer, of zelfs in de badkamer, deze roomspray voegt een subtiel vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke kamer. Wat deze roomspray nog aantrekkelijker maakt, is het engagement voor duurzaamheid. De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen en de formule zelf bevat natuurlijke etherische oliën en verantwoord verkregen ingrediënten, waardoor je niet alleen geniet van de geur, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Of je nu een vleugje lente wilt toevoegen aan je dagelijkse routine of gewoon op zoek bent naar een verfrissende geur voor je huis, Airwick Botanica Roomspray Spring Roses biedt een heerlijke geurervaring die de zintuigen prikkelt en een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan elke ruimte.

Product Specificaties

Merk: Airwick Naam: Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml) Over: Airwick - Botanica Roomspray Spring Roses (4 x 236ml) Inhoud: 4 x EAN:5059001011343
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.