banner

Dash Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L)

Dash - Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L)
Dash - Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L)
Dash - Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L)
Koop meer, bespaar meer!
20%korting tov adviesprijs*
29.90/ 1 box = 4 x 24 wasbeurten
€ 0.31 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dash Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel is een innovatieve en milieubewuste keuze voor het reinigen van je kleding. Deze geavanceerde formule is speciaal ontworpen met aandacht voor zowel effectiviteit als duurzaamheid. Met Dash Plantaardig ben je verzekerd van een grondige reiniging, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op het milieu. Wat Dash Plantaardig onderscheidt, is het gebruik van plantaardige ingrediënten die zacht zijn voor kleding en huid, maar krachtig genoeg om vlekken effectief te verwijderen. De formule is vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor het niet alleen vriendelijk is voor je kleding, maar ook voor het milieu en de gezondheid van je gezin. Dit vloeibare wasmiddel is geschikt voor alle soorten textiel en kleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor dagelijkse wasbehoeften. Of het nu gaat om delicate stoffen, sportkleding of beddengoed, Dash Plantaardig zorgt voor een grondige reiniging zonder de vezels te beschadigen. Bovendien draagt Dash Plantaardig bij aan duurzaamheid doordat het is geproduceerd met een focus op verminderde milieubelasting. De verpakking is recyclebaar en gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je niet alleen je kleding, maar ook de planeet met zorg behandelt. Met Dash Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel kies je voor een hoogwaardige reinigingsoplossing die de kracht van de natuur benut. Ervaar de frisheid van schone kleding, gecombineerd met de geruststellende wetenschap dat je een product gebruikt dat vriendelijk is voor zowel je was als de wereld om ons heen. Maak een bewuste keuze voor de verzorging van je kleding en het milieu met Dash Plantaardig.

Product Specificaties

Merk: Dash Naam: Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L) Over: Dash - Plantaardig Vloeibaar Wasmiddel (4 x 1,32L) Inhoud: 4 x EAN:8001841882116

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Dash Poeder Regular 2,85 kg 8006540920954
Dash Poeder Regular 2,85 kg 8006540920954
tot 27% korting
19,99/box (1st)*