banner

Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml)

Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml)
Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml)
Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
16%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 500mL
€ 6.66 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dettol Power & Fresh Spray Citrus is een verfrissende en krachtige allesreiniger die niet alleen zorgt voor een grondige reiniging, maar ook een heerlijk frisse citrusgeur achterlaat. Ontwikkeld door het bekende merk Dettol, staat deze spray bekend om zijn effectiviteit in het bestrijden van bacteriën en het creëren van een hygiënische omgeving in je huis. Met de kracht van Dettol achter zich, biedt deze allesreiniger niet alleen oppervlakte-reiniging maar gaat het ook verder door schadelijke bacteriën te elimineren. Of het nu gaat om keukenoppervlakken, badkamertegels of andere huishoudelijke oppervlakken, Dettol Power & Fresh Spray Citrus is ontworpen om je gemoedsrust te geven door een grondige reiniging te leveren. Wat deze spray extra bijzonder maakt, is de toegevoegde frisse citrusgeur. In plaats van alleen een schoon oppervlak achter te laten, laat deze allesreiniger een verkwikkende en aangename geur van citrusvruchten achter. Dit zorgt niet alleen voor een schone omgeving, maar ook voor een aangename geur die de hele ruimte verfrist. De handige spuitfles maakt het aanbrengen van de spray eenvoudig en precies. Met een paar sprays kun je genieten van de reinigende en verfrissende voordelen van Dettol Power & Fresh. Bovendien is de formule zo samengesteld dat deze snel opdroogt, waardoor je oppervlakken snel weer bruikbaar zijn na het reinigen. Dettol Power & Fresh Spray Citrus is niet alleen effectief in het bestrijden van bacteriën en het reinigen van oppervlakken, maar zorgt ook voor een aangename geurervaring in je huis. Maak van je schoonmaakroutine een verkwikkende ervaring met deze krachtige en frisse allesreiniger.

Product Specificaties

Merk: Dettol Naam: Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml) Over: Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml) Inhoud: 6 x EAN:5410036102435

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml) 5410036102428
Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml) 5410036102428
tot 25% korting
19,99/box (6st)*