banner

Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml)

Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml)
Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml)
Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
16%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 500mL
€ 6.66 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dettol Power & Fresh Spray Katoen is een veelzijdige en effectieve allesreiniger die niet alleen grondig schoonmaakt, maar ook een verfrissende katoengeur achterlaat. Ontwikkeld door het gerenommeerde merk Dettol, staat deze spray bekend om zijn krachtige antibacteriële eigenschappen en zijn vermogen om een hygiënische en aangenaam geurende omgeving te creëren. De kracht van Dettol komt tot uiting in deze allesreiniger, die niet alleen oppervlakken reinigt, maar ook bacteriën bestrijdt en zo bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Of je nu keukenoppervlakken, badkamertegels of andere huishoudelijke plekken wilt schoonmaken, Dettol Power & Fresh Spray Katoen is ontworpen om je gemoedsrust te bieden door zowel reiniging als desinfectie te garanderen. Wat deze spray bijzonder maakt, is de toegevoegde geur van katoen. In plaats van alleen een schone omgeving achter te laten, laat deze allesreiniger een zachte en verkwikkende geur van vers katoen achter. Dit geeft niet alleen een schoon gevoel, maar creëert ook een aangename atmosfeer in je huis. De handige spuitfles maakt het aanbrengen van de spray eenvoudig en nauwkeurig. Met slechts een paar sprays kun je genieten van zowel de reinigende als de verfrissende voordelen van Dettol Power & Fresh Spray Katoen. Bovendien droogt de formule snel op, waardoor behandelde oppervlakken snel weer bruikbaar zijn na het reinigen. Dettol Power & Fresh Spray Katoen biedt niet alleen effectieve reiniging en desinfectie, maar voegt ook een aangename katoengeur toe aan je dagelijkse schoonmaakroutine. Maak van het schoonmaken een verfrissende ervaring met deze krachtige allesreiniger van Dettol.

Product Specificaties

Merk: Dettol Naam: Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml) Over: Dettol Power & Fresh Spray Katoen (6 x 500ml) Inhoud: 6 x EAN:5410036102428

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml) 5410036102435
Dettol Power & Fresh Spray Citrus (6 x 500ml) 5410036102435
tot 25% korting
19,99/box (6st)*