banner

Ariel 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods)

Ariel - 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods)
Ariel - 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods)
Ariel - 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods)
Koop meer, bespaar meer!
58%korting tov adviesprijs*
49.99/ 1 box = 3 x 40 wasbeurten
€ 0.42 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ariel 4in1 Pods + Active Odor Defense: Krachtige Reiniging met Langdurige Geurbescherming Ontdek de ultieme waservaring met Ariel 4in1 Pods + Active Odor Defense, de perfecte combinatie van krachtige reiniging en geavanceerde geurbescherming. Deze handige pods bevatten niet alleen de vertrouwde reinigingskracht van Ariel maar ook een innovatieve formule voor actieve geurbestrijding. De 4in1 Pods van Ariel bieden een alles-in-één oplossing, met reinigingskracht, vlekverwijdering, helderheid en frisheid, allemaal samengevoegd in één handige capsule. De voorgeportioneerde pods zijn eenvoudig te gebruiken - gooi er gewoon een in de wasmachine en laat de krachtige ingrediënten hun werk doen. Wat Ariel 4in1 Pods + Active Odor Defense onderscheidt, is de toevoeging van Active Odor Defense-technologie. Deze innovatieve formule gaat verder dan alleen reiniging door actief onaangename geuren te bestrijden en te voorkomen dat ze zich aan je kleding hechten. Dit betekent dat je kleding niet alleen schoon is, maar ook langdurig fris blijft tussen de wasbeurten door. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken, een onweerstaanbare frisheid of geurbescherming die blijft, Ariel 4in1 Pods + Active Odor Defense biedt het allemaal. Vertrouw op de kracht van Ariel voor een vlekkeloze waservaring met de toegevoegde bonus van actieve geurbestrijding. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar gemak, kracht en langdurige frisheid in één handige pod.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods) Over: Ariel - 4in1 Pods + Active Odor Defense (3 x 40 Pods) Inhoud: 3 x EAN:8700216120692

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Zak goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar