banner

Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt (Jaarbox 12 Tabs)

Finish - Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt (Jaarbox 12 Tabs)
Finish - Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt (Jaarbox 12 Tabs)
49%korting tov adviesprijs*
9.90/ 1 box = 1 x 12 stuks
€ 0.82 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt: Houd Uw Vaatwasser Fris en Optimaal Werkend De Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt zijn een innovatieve oplossing om uw vaatwasser grondig te reinigen terwijl u gewoon een reguliere wascyclus draait. Deze handige tabs zijn speciaal ontworpen om opgebouwd vet, kalk en achtergebleven voedselresten te verwijderen, waardoor uw vaatwasser fris ruikt en optimaal blijft functioneren. Waarom kiezen voor Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt: 1. **Effectieve Reiniging:** De krachtige formule van de machinereiniger tabs pakt hardnekkige vet- en kalkaanslag aan, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen in uw vaatwasser, zoals sproeiarmen, leidingen en filters. 2. **Frisse Geur:** Naast het reinigen van uw vaatwasser, laten de tabs een verfrissende geur achter. Dit draagt bij aan een aangename geurervaring elke keer dat u de vaatwasser opent. 3. **Eenvoudig in Gebruik:** Gebruik het normale vaatwasprogramma met een gevulde vaatwasser en voer dit elke maand uit voor een frisse vaatwasmachine. 4. **Voorkomt Geur en Verstoppingen:** Door regelmatig gebruik van de Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt voorkomt u de opbouw van vet en kalk, waardoor nare geuren en verstoppingen worden geminimaliseerd. 5. **Verlengt Levensduur:** Een schone vaatwasser werkt efficiënter en gaat langer mee. Door uw vaatwasser regelmatig te reinigen met deze tabs, investeert u in de optimale prestaties en levensduur van het apparaat. Geef uw vaatwasser de zorg die het verdient met de Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt. Door dit eenvoudige maar effectieve reinigingsritueel toe te voegen aan uw vaatwasroutine, zorgt u ervoor dat uw vaatwasser niet alleen schoon servies oplevert, maar ook zelf in topconditie blijft. Kies voor gemak, kies voor effectiviteit, en kies voor de Finish Machinereiniger Tabs Tijdens de Wasbeurt voor een frisse en perfect werkende vaatwasser.

Product Specificaties

Merk: Finish Naam: Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt (Jaarbox 12 Tabs) Over: Finish - Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt (Jaarbox 12 Tabs) Inhoud: 1 x EAN:5410036307977

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Deksel goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar