banner

Finish Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs)

Finish - Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs)
Finish - Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs)
Finish - Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs)
Koop meer, bespaar meer!
23%korting tov adviesprijs*
29.99/ 1 box = 8 x 3 stuks
€ 1.25 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Finish Machinereiniger Hygienic Clean: Grondige Hygiënische Reiniging voor een Perfect Schone Vaatwasser De Finish Machinereiniger Hygienic Clean is ontwikkeld om uw vaatwasser op een diepgaande en hygiënische manier te reinigen, zodat u kunt genieten van een perfect schone vaat. Deze innovatieve machinereiniger is speciaal ontworpen om vet, kalkaanslag en achtergebleven voedselresten effectief te verwijderen, waardoor uw vaatwasser niet alleen hygiënisch schoon is, maar ook optimaal blijft presteren. Waarom kiezen voor Finish Machinereiniger Hygienic Clean: 1. **Grondige Reiniging:** De krachtige formule van de Finish Machinereiniger Hygienic Clean dringt door tot in de moeilijk bereikbare delen van uw vaatwasser, zoals leidingen, sproeiarmen en filters. Hierdoor worden vet en kalkaanslag effectief verwijderd. 2. **Hygiënische Voordelen:** Naast het reinigen van vuil en vet, zorgt de machinereiniger ook voor een hygiënische omgeving in uw vaatwasser. Dit draagt bij aan de gezondheid van uw vaat en keukengerei. 3. **Frisheid en Geur:** De Finish Machinereiniger Hygienic Clean laat een verfrissende geur achter in uw vaatwasser, waardoor onaangename geurtjes worden geneutraliseerd. Elke keer dat u de vaatwasser opent, wordt u begroet met een aangename en schone geur. 4. **Eenvoudig in Gebruik:** Plaats eenvoudig een machinereiniger tab in de machine, voeg de tab toe aan een draaiende vaatwascyclus 5. **Bescherming van Vaatwasser:** Door regelmatig gebruik van de Finish Machinereiniger Hygienic Clean beschermt u niet alleen uw vaatwasser tegen schade door vet- en kalkaanslag, maar verlengt u ook de levensduur van het apparaat. Voeg de Finish Machinereiniger Hygienic Clean toe aan uw vaatwasroutine en ervaar de voordelen van een vaatwasser die niet alleen vlekkeloos schoon is, maar ook hygiënisch en fris ruikt. Kies voor de diepgaande reiniging die uw vaatwasser verdient en geniet van een schone, gezonde en perfect werkende vaatwasser, keer op keer.

Product Specificaties

Merk: Finish Naam: Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs) Over: Finish - Machinereiniger Hygienic Clean (8 x 3 Tabs) Inhoud: 8 x EAN:5410036307373

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Deksel goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar