banner

Glorix WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr)

Glorix - WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr)
Glorix - WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr)
Glorix - WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr)
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
26.99/ 1 box = 7 x 2 stuks
€ 1.93 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Glorix, een vooraanstaand merk op het gebied van toilethygiëne, presenteert met trots de Glorix WC-blokjes Power 5 met de opwekkende geur van limoen. Deze geavanceerde toiletreiniger belichaamt de inzet van Glorix voor krachtige reiniging en langdurige frisheid, waardoor jouw toiletruimte een oase van netheid wordt. De Glorix WC-blokjes Power 5 zijn ontworpen met geavanceerde formules die vijf actieve reinigingskrachten combineren om kalkaanslag, vuil, bacteriën, urinesteen en onaangename geurtjes doeltreffend aan te pakken. Deze krachtige samenstelling zorgt voor een grondige en langdurige reiniging na elke spoelbeurt. Wat deze variant van Glorix WC-blokjes onderscheidt, is de verfrissende geur van limoen. Bij elke spoeling verspreidt zich een opwekkende en aangename limoengeur, waardoor een gevoel van frisheid en netheid in de badkamer ontstaat. De subtiele limoenaroma's tillen de toiletervaring naar een hoger niveau en laten een verkwikkende geur achter na elke spoelbeurt. De handige ophanghaak maakt het eenvoudig om het Glorix WC-blokje aan de rand van het toilet te bevestigen. De geleidelijke afgifte van de reinigingsformule zorgt voor continue bescherming tegen onhygiënische ophoping, waardoor het toilet niet alleen schoon blijft, maar ook heerlijk ruikt tussen de schoonmaakbeurten door. Glorix WC-blokjes Power 5 met limoen zijn een betrouwbare keuze voor diegenen die streven naar een hygiënische en aangenaam ruikende toiletruimte. Voeg simpelweg een blokje toe aan je toilet en ervaar de kracht van Glorix, het merk dat synoniem staat voor effectieve toiletreiniging en langdurige frisheid. Maak van je toilet een plek van netheid en verkwikking met Glorix WC-blokjes Power 5 met limoen.

Product Specificaties

Merk: Glorix Naam: WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr) Over: Glorix - WC-blokjes Power 5 met Limoen (14 x 55gr) Inhoud: 7 x EAN:8720181136733

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Niet mengen met andere producten.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Giftig voor het milieu.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar