banner

Febreze 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 stuks)

Febreze - 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 Navullingen)
Febreze - 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 Navullingen)
Febreze - 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 Navullingen)
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
46.99/ 1 box = 9 x 20mL
€ 261.06 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ontdek de betoverende geur van de Middellandse Zee in jouw eigen huis met de Febreze 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser in de verleidelijke geur van Santorini Breeze! Breng een vleugje luxe en frisheid in elke kamer met deze innovatieve luchtverfrisser die je zintuigen zal verwennen. 🌺 Santorini Breeze Sensatie: Laat je meevoeren naar de idyllische eilanden van Griekenland, waar de frisse bries van de Egeïsche Zee vermengd wordt met de bloemige tonen van witte bloemen. Santorini Breeze biedt een geurbeleving die je direct naar een zonnig paradijs transporteert. 🔄 Langdurige Geurvariatie: De 3Volution technologie zorgt voor een continue variatie in geur, waardoor je nooit aan één enkele geur gewend raakt. Geniet van de constant veranderende aroma's die een verfrissende atmosfeer in je huis creëren. 🔌 Eenvoudige Elektrische Bediening: De navulling is ontworpen voor gebruik met de Febreze 3Volution elektrische luchtverfrisser. Plaats eenvoudig de navulling in het apparaat, sluit het aan op het stopcontact, en laat de magie beginnen. Ervaar een moeiteloze manier om een langdurig frisse geur in je leefruimte te behouden. 🏡 Verfris Elke Ruimte: Of het nu de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is, deze navulling is perfect voor elke kamer in huis. Verwijder ongewenste geurtjes en transformeer elke ruimte in een oase van frisheid. Breng de kalmerende geur van Santorini Breeze naar je huis en geniet van een constant veranderende, verfrissende ambiance. Maak van elke dag een vakantie met de Febreze 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser! Bestel nu en omarm de luxe van een geurig thuis.

Product Specificaties

Merk: Febreze Naam: 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 stuks) Over: Febreze - 3Volution Electric Navulling Luchtverfrisser Santorini Breeze (9 Navullingen) Inhoud: 9 x EAN:8006540434970

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.