banner

Unicura Handzeep Hygiene (6 x 250ml)

Unicura - Handzeep Hygiene (6 x 250ml)
Unicura - Handzeep Hygiene (6 x 250ml)
Unicura - Handzeep Hygiene (6 x 250ml)
Koop meer, bespaar meer!
32%korting tov adviesprijs*
12.99/ 1 box = 6 x 250mL
€ 8.66 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Unicura Handzeep Hygiëne biedt een effectieve en zachte manier om je handen schoon en fris te houden, elke dag opnieuw. Met zijn speciale formule helpt het niet alleen bij het verwijderen van vuil en bacteriën, maar zorgt het ook voor de nodige hydratatie en verzorging van de huid, waardoor je handen zacht en soepel blijven, zelfs bij veelvuldig gebruik. Deze handzeep is ontwikkeld met het oog op optimale hygiëne, waardoor het een ideale keuze is voor het hele gezin. Of je nu thuiskomt na een drukke dag, voor het bereiden van voedsel in de keuken staat, of gewoon tussendoor je handen wilt reinigen, Unicura Handzeep Hygiëne staat altijd paraat om je te helpen bij het behouden van schone en gezonde handen. Het geheim achter de effectiviteit van Unicura Handzeep Hygiëne ligt in de combinatie van reinigende en verzorgende ingrediënten. De antibacteriële formule helpt bij het verwijderen van ziektekiemen en bacteriën, terwijl de toegevoegde hydraterende bestanddelen de huid verzachten en beschermen tegen uitdroging, zelfs bij veelvuldig wassen. Bovendien heeft deze handzeep een aangename geur die een gevoel van frisheid en welzijn geeft na elke wasbeurt. Je kunt genieten van een langdurig schoon en verfrissend gevoel, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor de gezondheid en het welzijn van jezelf en je dierbaren. Met Unicura Handzeep Hygiëne hoef je geen compromissen te sluiten tussen reiniging en verzorging. Het biedt de perfecte balans tussen hygiëne en zachtheid, waardoor het een onmisbare toevoeging is aan je dagelijkse routine voor schone en gezonde handen, waar je ook bent. Ingrediënten Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Propolis Extract, Benzyl Salicylate, CI 14720, CI 19140.

Product Specificaties

Merk: Unicura Naam: Handzeep Hygiene (6 x 250ml) Over: Unicura - Handzeep Hygiene (6 x 250ml) Inhoud: 6 x EAN:8718951454996

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Propolis Extract, Benzyl Salicylate, CI 14720, CI 19140.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.