banner

Ariel All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods)

Ariel - All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods)
Ariel - All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods)
Ariel - All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods)
Koop meer, bespaar meer!
50%korting tov adviesprijs*
35.99/ 1 box = 6 x 15 pods
€ 0.40 /Pod
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ariel All in 1 Pods Color biedt een revolutionaire manier om je gekleurde was te reinigen met gemak en precisie. Deze handige pods combineren een krachtig reinigingsmiddel, vlekverwijderaars en helderheidstechnologieën, alles in één kleine capsule, voor een ongeëvenaarde waservaring. Met Ariel All in 1 Pods Color hoef je niet langer te worstelen met het doseren van wasmiddel of het toevoegen van extra vlekverwijderaars. Elke pod bevat de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor een volledige wasbeurt, waardoor het gebruiksgemak en de efficiëntie worden gemaximaliseerd. De geavanceerde formule van Ariel All in 1 Pods Color is speciaal ontworpen om kleuren helder te houden en te beschermen tegen vervaging, terwijl het tegelijkertijd hardnekkige vlekken aanpakt. Of het nu gaat om grasvlekken, rode wijnvlekken of voedselvlekken, deze pods zorgen voor een grondige reiniging en een langdurig stralend resultaat. Bovendien lossen de pods snel op in water en beginnen ze onmiddellijk met hun reinigingswerk, zelfs bij lagere temperaturen. Dit maakt Ariel All in 1 Pods Color niet alleen effectief, maar ook energiezuinig, wat goed is voor zowel je was als het milieu. Met Ariel All in 1 Pods Color kun je genieten van een probleemloze waservaring zonder in te boeten aan reinigingskracht of zorg voor je gekleurde kleding. Ontdek de voordelen van deze handige en krachtige pods en geniet van heldere en frisse kleuren was na was.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods) Over: Ariel - All in 1 Pods Color (6 x 15 Pods) Inhoud: 6 x EAN:8001090281548

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Het product in de oorspronkelijke verpakking bewaren.
Deksel goed sluiten.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar