banner

Le Petit Marseillais Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml)

Le Petit Marseillais - Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml)
Le Petit Marseillais - Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml)
Le Petit Marseillais - Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml)
Koop meer, bespaar meer!
26%korting tov adviesprijs*
39.99/ 1 box = 12 x 400mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Le Petit Marseillais Douchegel Katoen & Bio Klaproos: Een Zachte Verzorging voor je Huid Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in een luxueuze douchegel doordrenkt met de frisse geur van katoenbloemen en de tederheid van biologische klaprozen, terwijl je huid wordt omhuld met zachtheid en verzorging. Dit is precies wat je kunt ervaren met Le Petit Marseillais Douchegel Katoen & Bio Klaproos. Deze douchegel biedt niet alleen een heerlijke geurervaring, maar ook de voordelen van biologische ingrediënten om je huid te verwennen en te verzorgen. Hier zijn enkele redenen waarom Le Petit Marseillais Douchegel Katoen & Bio Klaproos een essentieel onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Natuurlijke Ingrediënten: Deze douchegel is verrijkt met biologische klaproosextracten, bekend om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen, en de delicate geur van katoenbloemen. Het is vrij van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. 2. Verleidelijke Geur: De subtiele geur van katoenbloemen en klaprozen zal je zintuigen betoveren en je een gevoel van frisheid en tederheid geven. De geur blijft delicaat aanwezig op je huid, waardoor je de hele dag kunt genieten van de heerlijke geursensatie. 3. Zachte Reiniging: Le Petit Marseillais staat bekend om zijn zachte en effectieve reinigingsproducten. Deze douchegel reinigt je huid grondig zonder deze uit te drogen, waardoor je een zijdezacht en gehydrateerd gevoel behoudt. 4. Biologische Certificering: De biologische klaprozen in deze douchegel zijn gecertificeerd, wat betekent dat ze op duurzame en milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. 5. Handige Verpakking: De praktische fles is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de luxe van Le Petit Marseillais, waar je ook bent. Met Le Petit Marseillais Douchegel Katoen & Bio Klaproos geef je jezelf een moment van pure verwennerij onder de douche. De biologische klaprozen en de geur van katoenbloemen voeden en omhullen je huid met tederheid. Vertrouw op Le Petit Marseillais voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je huid te verwennen en te verzorgen, met deze douchegel die natuurlijke zachtheid en genot combineert voor een dagelijkse traktatie.

Product Specificaties

Merk: Le Petit Marseillais Naam: Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml) Over: Le Petit Marseillais - Douchegel Katoen & Bio Klaproos (12 x 400ml) Inhoud: 12 x EAN:3251248047976

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar