banner

Baygon Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks)

Baygon - Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks)
Baygon - Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks)
Baygon - Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks)
Koop meer, bespaar meer!
58%korting tov adviesprijs*
24.90/ 1 box = 6 x 4 stuks
€ 1.04 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Baygon vliegenvanger - venstersticker. Vangt en houdt vliegen vast in elk type kamer. Het is gebaseerd op het natuurlijk gedrag van vliegen: aangetrokken door warmte en licht, ze vertoeven graag in nabijheid van ramen en ze geraken hierdoor vast in het kleverige oppervlak van de sticker. Kan ook gebruikt worden voor het vangen van fruitvliegen wanneer deze geplaatst wordt in besmette gebieden (bijvoorbeeld een fruitmand). GEBRUIKSAANWIJZIGING Bewaren in een gekoelde omgeving 1. De sticker heeft twee beschermlaagjes (voor- en achterzijde). Verwijder eerst het laagje met nummer "1", te beginnen met de hoek die donker gekleurd is. 2. Bevestig de sticker op een raam dat rechtstreeks zonlicht ontvangt (bij voorkeur avondzonlicht). Bevestig de sticker zodanig dat het laagje met nummer "2" naar u gericht is. Niet gebruiken op een dakraam. 3. Verwijder voorzichtig het laagje met nummer "2", te beginnen bij de donker gekleurde hoek. Verwijder in één soepele beweging. De sticker is nu klaar voor gebruik. 4. Na gebruik, verwijder de sticker, te beginnen bij de hoek die donker gekleurd is. 5. De sticker is werkzaam gedurende 52 dagen of tot het volledig oppervlak ingenomen is door vliegen. Voor het beste resultaat, gebruik 1 sticker per raam. Bewaar de verpakking tot het einde van gebruik. Bewaring en afvalbeheer : Bewaren in een koele en droge omgeving. De stickers mogen weggegooid worden met het huisafval. De kartonnen verpakking kan gerecycleerd worden.

Product Specificaties

Merk: Baygon Naam: Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks) Over: Baygon - Venstersticker Vliegen en Fruitvliegen zonder insecticide (6 x 4 stuks) Inhoud: 6 x EAN:5000204146028

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de handen afspoelen.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Niet mengen met andere producten.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Belangrijk: In geval van contact met de ogen, raadpleeg een arts. Bewaar buiten bereik van kinderen (het product plakt enorm). Na gebruik is de sticker eenvoudig te verwijderen, alle plakresten kan men verwijderen met plantaardige olie of een schoonmaakmiddel. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.