banner

Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L)

Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L)
Koop meer, bespaar meer!
10%korting tov adviesprijs*
17.05/ 1 box = 3 x 56 wasbeurten
€ 0.10 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Laat je wasgoed baden in een subtiele oase van frisheid en exotische geuren met Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen. Deze heerlijke wasverzachter is een feest voor de zintuigen en biedt een verfijnde combinatie van tropische kokosnoot en delicate witte bloemen, die je kleding omhullen met een langdurige en aangename geur. Met zijn geconcentreerde formule biedt Soupline niet alleen een verleidelijke geurervaring, maar ook een uitzonderlijke zachtheid en verzorging voor al je kleding. De formule is speciaal ontworpen om de vezels te beschermen en te verzachten, waardoor je kledingstukken niet alleen zijdezacht aanvoelen, maar ook langer meegaan. Elke keer dat je de was doet, zul je genieten van het gevoel van luxe en comfort dat Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen je biedt. Of het nu gaat om je favoriete katoenen t-shirt, een knusse wollen trui of een delicate blouse, deze wasverzachter is geschikt voor alle stoffen en alle soorten wasgoed. Het helpt statische elektriciteit te verminderen, waardoor kleding gemakkelijker te strijken is en minder snel kreukt. Bovendien zorgt de geconcentreerde formule ervoor dat je minder product nodig hebt per wasbeurt, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen is niet alleen een praktische toevoeging aan je wasroutine, maar ook een heerlijke manier om jezelf te verwennen en je kleding te omhullen met een delicate geur die de hele dag blijft hangen. Verwen je zintuigen en verlevendig je waservaring met de exotische geur van kokosnoot en witte bloemen, en geniet van het gevoel van comfort en luxe bij elke wasbeurt. Soupline - voor een frisse, zachte en heerlijk geurende waservaring, elke keer weer.

Product Specificaties

Merk: Soupline Naam: Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L) Over: Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Kokos & Witte Bloemen (3 x 1,2L) Inhoud: 3 x EAN:8718951534667

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar