banner

Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L)

Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L)
Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L)
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
17.05/ 1 box = 3 x 52 wasbeurten
€ 0.11 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Stap binnen in een wereld van verfrissende elegantie met Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid. Deze onmisbare bondgenoot in je wasroutine brengt een vleugje verkwikkende frisheid in elke vezel van je kleding, waardoor je wasgoed niet alleen heerlijk zacht aanvoelt, maar ook een langdurige en verleidelijke geur behoudt. De unieke formule van Soupline combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een geconcentreerde wasverzachter te creëren die de zachtheid en frisheid van je kleding maximaliseert. Met slechts een kleine hoeveelheid product zorgt Soupline ervoor dat je kleding zijdezacht aanvoelt en gemakkelijker te strijken is, terwijl het tegelijkertijd statische elektriciteit vermindert en helpt bij het voorkomen van kreukels. Wat deze wasverzachter echt bijzonder maakt, is de heerlijke geur die hij achterlaat op je wasgoed. Soupline Nevel van Frisheid omhult je kleding met een subtiel, fris parfum dat langdurig blijft hangen, waardoor elke keer dat je je kast opent, een zachte bries van verkwikkende geur je tegemoet komt. Het is als een verfrissende wandeling door een bloeiende tuin, elke keer dat je een kledingstuk draagt. Of het nu gaat om je favoriete t-shirt, je knusse pyjama of een delicate blouse, Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid is geschikt voor alle stoffen en alle soorten wasgoed. Het beschermt de vezels van je kleding, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien, was na was. Verrijk je wasroutine met de verfrissende luxe van Soupline Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid en geniet van de sensatie van zijdezacht, heerlijk geurend wasgoed bij elke wasbeurt. Soupline - voor een frisse, zachte en onweerstaanbaar geurende waservaring, elke keer weer.

Product Specificaties

Merk: Soupline Naam: Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L) Over: Soupline - Geconcentreerde Wasverzachter Nevel van Frisheid (3 x 1,2L) Inhoud: 3 x EAN:8718951185364

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar