banner

Listerine Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml)

Listerine - Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml)
Listerine - Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml)
Listerine - Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
28%korting tov adviesprijs*
33.49/ 1 box = 6 x 500mL
€ 11.16 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Listerine Mondspoeling Flavours Spearmint biedt een verfrissende en effectieve manier om je mondhygiëne naar een hoger niveau te tillen. Met zijn heerlijke spearmint-smaak zorgt deze mondspoeling niet alleen voor een aangename adem, maar biedt het ook een krachtige bescherming tegen bacteriën die tandplak en tandvleesproblemen kunnen veroorzaken. Dankzij de geavanceerde formule van Listerine, die is verrijkt met essentiële oliën, bereik je plekken in je mond die je met poetsen alleen moeilijk kunt bereiken. Het spoelen met Listerine Flavours Spearmint helpt tandplak te verwijderen, tandvleesproblemen te voorkomen en zorgt voor een langdurig fris gevoel. De spearmint-smaak is niet alleen verfrissend, maar geeft je ook het gevoel van een intense reiniging. Het spoelen met Listerine Flavours Spearmint maakt deel uit van een complete mondverzorgingsroutine en kan dagelijks worden gebruikt om een gezonde mond en stralende glimlach te behouden. Met Listerine Mondspoeling Flavours Spearmint krijg je niet alleen een schone mond, maar ook het vertrouwen dat je adem altijd fris en aangenaam zal zijn. Voeg deze verfrissende mondspoeling toe aan je dagelijkse routine en geniet van de voordelen van een gezonde en stralende glimlach. Ingrediënten Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Benzoate, CI 15985, CI 42090. Bevat alcohol.

Product Specificaties

Merk: Listerine Naam: Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml) Over: Listerine - Mondspoeling Flavours Spearmint (6 x 500ml) Inhoud: 6 x EAN:3574661684314

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Benzoate, CI 15985, CI 42090. Bevat alcohol.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.