banner

Vanish Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg

Vanish - Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg
Vanish - Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg
Vanish - Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg
Koop meer, bespaar meer!
20%korting tov adviesprijs*
11.99/ 1 box = 1 x 1,5 kg
€ 7.99 /Kg
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Vanish Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek is dé oplossing voor het verwijderen van vlekken uit gekleurde kleding en textiel, zonder het risico van vervaging of verbleking. Met zijn geavanceerde formule biedt Vanish een krachtige reiniging die zacht is voor je favoriete kleuren. Of het nu gaat om rode wijnvlekken, modderstrepen of voedselvlekken, Vanish Oxi Action Colour Safe dringt diep door in de vezels van de stof om zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief te verwijderen. Dankzij de speciale Colour Safe-formule kun je met een gerust hart gekleurde kleding behandelen, wetende dat de helderheid en levendigheid van de kleuren behouden blijven. Het gebruik van bleekmiddel is verleden tijd met deze vlekverwijderaar. Hierdoor is het veilig voor alle soorten gekleurde stoffen, waaronder delicate materialen zoals zijde en wol. Of je nu een kledingstuk wilt opfrissen of een hardnekkige vlek wilt aanpakken, Vanish Oxi Action Colour Safe staat paraat om je te helpen. Het gebruik van Vanish is eenvoudig. Voeg gewoon een schepje van het poeder toe aan je wasmiddel en laat de krachtige formule zijn werk doen. Voor extra hardnekkige vlekken kun je de vlek voorbehandelen voordat je het kledingstuk in de wasmachine doet. Met Vanish Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek kun je vol vertrouwen je gekleurde kledingstukken dragen, wetende dat ze altijd schoon, fris en vrij van vlekken zullen zijn. Geef je kleding de zorg die het verdient met Vanish Oxi Action Colour Safe.

Product Specificaties

Merk: Vanish Naam: Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg Over: Vanish - Oxi Action Colour Safe Vlekverwijderaar zonder Bleek 1,5Kg Inhoud: 1 x EAN:8720065006916

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar