banner

Gillette Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml)

Gillette - Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml)
Gillette - Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml)
Gillette - Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml)
Koop meer, bespaar meer!
6%korting tov adviesprijs*
16.99/ 1 box = 6 x 200mL
€ 14.16 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Gillette Sensitive Scheerschuim is de perfecte metgezel voor mannen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een zachte en comfortabele scheerervaring. Deze scheerschuim is speciaal ontwikkeld om irritatie te minimaliseren en de huid te kalmeren, waardoor je een gladde en comfortabele scheerbeurt krijgt zonder roodheid of trekkerigheid. Met zijn geavanceerde formule biedt Gillette Sensitive Scheerschuim een rijke en romige textuur die ervoor zorgt dat het scheermes soepel over de huid glijdt, waardoor snijwondjes en irritatie worden voorkomen. Het zachte schuim helpt ook om het haar te verzachten en de haartjes op te tillen, voor een nauwkeurige en gladde scheerbeurt. Dit scheerschuim is verrijkt met hydraterende en kalmerende ingrediënten, zoals aloë vera en kamille-extract, die de huid verzachten en hydrateren tijdens het scheren. Hierdoor voelt de huid na het scheren comfortabel en gehydrateerd aan, zonder een strak of droog gevoel. Gillette Sensitive Scheerschuim is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor alle huidtypes. Breng gewoon een kleine hoeveelheid scheerschuim aan op een vochtig gezicht en masseer het zachtjes in om een rijk schuim te creëren. Scheer zoals gewoonlijk en spoel daarna grondig af met water. Met Gillette Sensitive Scheerschuim kunnen mannen met een gevoelige huid genieten van een gladde en comfortabele scheerervaring, zonder compromissen te sluiten op het gebied van verzorging en comfort. Voeg deze scheerschuim toe aan je dagelijkse routine en ervaar het verschil zelf.

Product Specificaties

Merk: Gillette Naam: Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml) Over: Gillette - Sensitive Scheerschuim (6 x 200ml) Inhoud: 6 x EAN:7702018621293

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Niet snijden, knippen of doorboren.
Gassen onder druk.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar