banner

Dreft Everyday Care Poeder Original 4,2Kg

Dreft - Everyday Care Poeder Original 4,2Kg
Dreft - Everyday Care Poeder Original 4,2Kg
Dreft - Everyday Care Poeder Original 4,2Kg
Koop meer, bespaar meer!
25%korting tov adviesprijs*
16.90/ 1 box = 1 x 60 wasbeurten
€ 0.28 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dreft Everyday Care Poeder Original biedt een krachtige reiniging voor al je wasgoed, met een zachte en effectieve formule die zorgt voor een grondige reiniging en langdurige frisheid. Dit poederwasmiddel is ontworpen om vuil en vlekken effectief te verwijderen, terwijl het tegelijkertijd zacht is voor de stoffen en kleuren van je kleding. Met zijn geavanceerde formule biedt Dreft Everyday Care Poeder Original een complete verzorging voor al je wasgoed. Het reinigt niet alleen grondig, maar helpt ook om kleuren helder te houden en stoffen te beschermen tegen slijtage en vervaging. Bovendien zorgt het voor een langdurige frisheid die je kleding de hele dag door heerlijk laat ruiken. Dit wasmiddel is geschikt voor dagelijks gebruik en is veilig voor alle soorten stoffen, inclusief delicate materialen zoals wol en zijde. Het poeder lost snel op in water en laat geen resten achter op je kleding, waardoor het zacht aanvoelt en comfortabel om te dragen. De verpakking van Dreft Everyday Care Poeder Original bevat een handige doseerschep, waarmee je eenvoudig de juiste hoeveelheid wasmiddel kunt afmeten voor elke wasbeurt. Hierdoor voorkom je verspilling en zorg je ervoor dat je wasgoed altijd perfect schoon wordt. Geef je kleding de verzorging die het verdient met Dreft Everyday Care Poeder Original. Met dit krachtige en zachte wasmiddel kun je vertrouwen op een schone en frisse was, was na was.

Product Specificaties

Merk: Dreft Naam: Everyday Care Poeder Original 4,2Kg Over: Dreft - Everyday Care Poeder Original 4,2Kg Inhoud: 1 x EAN:4084500954083

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Deksel goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar