banner

Vapona Anti-mierenpoeder 150gr

Vapona - Anti-mierenpoeder 150gr
Vapona - Anti-mierenpoeder 150gr
PROMO ACTIE
nu 42% kortingtot 31/07/2024
8.50 7,50/ box = 1 x 150g
50.00 / Kg
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Vapona Anti-mierenpoeder is een doeltreffend middel dat speciaal ontwikkeld is om mieren effectief te bestrijden en uit je huis en tuin te weren. Dit krachtige poeder biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het bestrijden van mierenplagen, waardoor je omgeving snel weer mierenvrij wordt. Het werkzame bestanddeel in Vapona Anti-mierenpoeder zorgt ervoor dat mieren direct worden aangepakt. Het poeder werkt door contact en inname, wat betekent dat mieren die ermee in aanraking komen of het poeder opeten, snel worden geëlimineerd. Bovendien nemen de mieren het poeder mee terug naar hun nest, waardoor ook de rest van de kolonie wordt uitgeschakeld. Vapona Anti-mierenpoeder is gemakkelijk in gebruik. Je hoeft het alleen maar te strooien op plaatsen waar je mieren hebt gezien of waar ze vermoedelijk hun nest hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld de randen van terrassen, looppaden, de basis van muren, of in de buurt van kieren en scheuren zijn waar mieren vaak hun nesten bouwen. Voor gebruik binnenshuis kun je het poeder aanbrengen op plekken zoals onder plinten, langs ramen en deuren, en op andere plaatsen waar mieren je huis kunnen binnendringen. De formule is snelwerkend en langdurig effectief, waardoor je met één behandeling al snel van je mierenprobleem verlost kunt zijn. Bovendien is het poeder weersbestendig, waardoor het ook buiten effectief blijft, zelfs na regen. Het gebruik van Vapona Anti-mierenpoeder is een veilige en betrouwbare methode om mieren te bestrijden, zolang je de instructies op de verpakking volgt. Het is belangrijk om het poeder buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden en ervoor te zorgen dat het niet in contact komt met voedsel of keukengerei. Samenvattend, Vapona Anti-mierenpoeder biedt een krachtige en efficiënte oplossing voor het bestrijden van mieren in en rondom je huis. Met zijn effectieve formule en eenvoudige toepassing zorgt het ervoor dat je snel weer kunt genieten van een mierenvrije omgeving.

Product Specificaties

Merk: Vapona Naam: Anti-mierenpoeder 150gr Over: Vapona - Anti-mierenpoeder 150gr Inhoud: 1 x EAN:5410091753740

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de handen afspoelen.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Niet mengen met andere producten.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Deksel goed sluiten.
Gezondheidsgevaar.
Giftig voor het milieu.
Gebruik: Verspreid een kleine hoeveelheid van het Vapona mierenpoeder op de plaatsen waar mieren kruipen of aan de ingang van mierennesten. Herhaal indien nodig. Het product kan ook gesproeid worden met een verhouding van 100 g product per liter water. Goed schudden en meteen sproeien aan de ingang van mierennesten. De sproeier goed reinigen achteraf. Ingrediënten: Deltametrine (CAS 52918-63-5): 0,05%
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Vapona Stop Slakken (6 x 500gr) 8710322222395
Vapona Stop Slakken (6 x 500gr) 8710322222395
tot 44% korting
28,86/box (6st)*