Johnson's Baby Top to toe Wash 500 ML

Tijdelijk uitverkocht
Johnson's Baby Top to toe Wash 500 ML
Johnson's Baby Top to toe Wash 500 ML
Johnson's Baby Top to toe Wash 500 ML
Koop meer, bespaar meer!
13%korting tov adviesprijs*
€ 21.79/ 1 box = 6 x 500mL
€ 7.26 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Tijdens het baden heeft de gevoelige huid en het fragiele haar van baby's speciale zorg nodig. Hiervoor werd de Johnson's Baby Top to toe Wash speciaal ontworpen. Hiermee kan u zowel de delicate huid als de haardos van je baby zachtjes reinigen. Deze wasgel reinigt zachtjes het ganse lichaam en spoelt makkelijk schoon. Hierdoor blijft de gevoelige huid van je baby steeds zacht, gehydrateerd en in balans. Het geeft daarenboven ook een langdurig frisse geur. Deze formule werd dermatologisch getest en is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde kinderartsen. Het Hypo-allergeen geeft een zeer zachte textuur aan deze badgel en de No More Tears®-formule zorgt dat de fragiele oogjes van de baby niet prikken of geïrriteerd raken. Deze wasgel is net zo zacht voor de ogen als zuiver water. Bovendien werd aan deze zuivere en sterk reinigende zeep geen parabenen, ftalaten, sulfaten of kleurstoffen toegevoegd.

Product Specificaties

Merk: Johnson'sNaam: Baby Top to toe Wash 500 MLOver: Johnson's Baby Top to toe Wash 500 MLInhoud: 6 x EAN:3574660030785
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.