Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive

Tijdelijk uitverkocht
Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive
Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive
Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
€ 21.99/ 1 box = 6 x 500mL
€ 7.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive is een essentieel en dagelijks onderdeel van een goede en verzorgde mondhygiëne. De Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive helpt tot 99% van de bacteriën te verwijderen die niet te bereiken zijn met een gewone tandenborstel of een flosdraad. Hierdoor vermindert de aanwas van schadelijke tandplak aanzienlijk en wordt het tandvlees versterkt. Bovendien wordt de natuurlijke mondflora door dit mondwater niet verstoord. De frisse smaak bestrijdt actief een slechte mondgeur en zorgt voor een langdurige frisse adem gedurende de ganse dag. Spoel dagelijks uw gebit en mondholte na het poetsen van uw tanden. Vier theelepels zijn al voldoende (ongeveer 20 ml), laat de mondspoeling gedurende dertig seconde in uw mond circuleren. Zorg ervoor dat uw gehele tong en de rest van uw mond in aanraking komt met de vloeistof en slik het niet in. Dit mondspoelproduct moet vooraf niet verdund worden. Het product kan voor sommige mensen te sterk smaken, hiervoor kan u de spoeltijd geleidelijk opbouwen. Spoel de eerste dagen bijvoorbeeld 10 seconden en bouw op tot 20 en vervolgens 30 seconden naarmate u aan de smaak went.

Product Specificaties

Merk: Listerine Naam: Mondspoeling Total Care Sensitive Over: Listerine Mondspoeling Total Care Sensitive Inhoud: 6 x EAN:3574661135199

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Listerine Mondspoeling Cool Mint 3574661246925
Listerine Mondspoeling Cool Mint 3574661246925
tot 18% korting
€ 26,99/box (6st)*