Dettol Power & Fresh Allesreiniger Groene Appel

Tijdelijk uitverkocht
Dettol - Power & Fresh Allesreiniger Groene Appel
Dettol - Power & Fresh Allesreiniger Groene Appel
Dettol - Power & Fresh Allesreiniger Groene Appel
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
€ 24.99/ 1 box = 6 x 1.5 liter
€ 2.78 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dettol staat voor een perfecte hygiëne! Omwille van zijn anti-bacteriële werking wordt dit merk aangeraden door schoonmaakexperten en medische professionals. Dettol bracht deze krachtige allesreiniger op de markt, die elke ruimte in uw huis doet glanzen en ook nog eens een heerlijke geur verspreidt. De Dettol Power & Fresh Allesreiniger Groene Appel: - Verwijdert vet, voedselresten en vuil - Laat een zichtbare glans achter - Verspreidt een heerlijk frisse geur van groene appel - Is geschikt voor alle oppervlakten (vloeren, hout, steen, porselein,...) Deze allesreiniger is zo krachtig dat u slechts 3 dopjes per 5 Liter water dient te gebruiken, Dit is ruim voldoende om een volledige ruimte in uw huis te poetsen. Geniet nu van een voordeelverpakking Dettol Allesreiniger. In één box vindt u 6 compacte en makkelijk op te bergen flessen van 1,5L. Sla uw voorraad in en bespaar met deze voordeelverpakking!

Product Specificaties

Merk: DettolNaam: Power & Fresh Allesreiniger Groene AppelOver: Dettol - Power & Fresh Allesreiniger Groene AppelInhoud: 6 x EAN:5410036501191
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.