banner

Lenor Wasverzachter Parfumelle Robijn Jasmijn

Tijdelijk uitverkocht
Lenor - Wasverzachter Parfumelle Robijn Jasmijn
Lenor - Wasverzachter Parfumelle Robijn Jasmijn
Lenor - Wasverzachter Parfumelle Robijn Jasmijn
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
€ 23.99/ 1 box = 6 x 46 dosissen
€ 0.09 /Dosis
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Geniet nu van het Lenor parfumfestival aan een heerlijk zacht promoprijsje! Deze vloeibare wasverzachter is super geconcentreerd en geeft tot 7 x langere frisheid tov andere wasverzachters. Een klein dopje in uw wasmachine is genoeg met deze super-geconcentreerde wasverzachter. Laat u verleiden door de geur van Robijn en Jasmijn en geniet nog dagen na van het zuivere Lenor aroma. Met deze aanbieding koopt u nu Lenor Parfumelle Robijn en Jasmijn 6 x 1,15 L (6 x 46 wasbeurten) aan een uiterst milde prijs! Houdt u ook zo van een pittig geurtje wanneer u uw textiel uit de trommel haalt? Heerlijk hé, om zulke kleren aan te trekken. Is het niet geweldig om uw handdoeken en beddengoed fris gewassen uit de kast te halen? Zalig toch om in zachte lakens met een heerlijk luchtje in slaap te vallen! Of wat denkt u van: u afdrogen met een superzachte, licht geurende handdoek na het wassen. Telkens is het opnieuw een verrukkelijke sensatie voor uw zintuigen en uw gemoed!

Product Specificaties

Merk: LenorNaam: Wasverzachter Parfumelle Robijn JasmijnOver: Lenor - Wasverzachter Parfumelle Robijn JasmijnInhoud: 6 x EAN:4015400974734
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.